Интимно

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

Вижте какво може да застава на пътя към вашето щастие

10.05.2023г. / 16 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато сме на кръстопът или изпитваме затруднения, тогава сме свикнали да се допитваме до звездите. Те могат да ни разкрият интересни факти за черти от характера ни, които дори не подозираме, че съществуват. Възможно ли е да допускаме грешки във взаимоотношенията, които са породени именно от спецификата на нашия зодиакален знак? Ето и възможните отговори на този въпрос:

Овен – може би приемате партньора си за даденост

Родените под този знак са изключително силни личности, които нямат никакви проблеми да живеят и да се развиват без да имат партньор. За съжаление обаче именно тази независимост може да се окаже тяхната ахилесова пета. Скъпи Овни, вие със сигурност сте доказали се лидери и това е страхотно, но понякога сте склонни да третирате човека до себе си не като партньор, а като последовател. Не забравяйте, че ако искате да имате здрава връзка, която се развива, не бива да се опитвате да доминирате постоянно и да очаквате човека с когото сте винаги да е най-големият ви фен. Ако очаквате, че вашият избраник трябва да отговаря на всяка ваша нужда, в крайна сметка рискувате да го отблъснете. Опитайте се да не приемате любимия за даденост и бъдете опората, от която той има нужда.

Кои са най-добрите съпрузи сред зодиите?

Телец – задържате всичко в себе си

Всички са чували, че Телците са упорити. Но за съжаление тази съпротива срещу промяната обхваща и вашите емоции. Без съмнение вие сте стабилни. Жадувате за мир и хармония. Не си падате по драмите, защото те ви стресират. Когато се изправите срещу собствените си мисли и чувства, вие често сте склонни да ги премълчавате. Затваряте ги някъде дълбоко в себе си. А това непременно води до избухване, което може буквално да залее вашия нищо неподозиращ партньор. Вероятно първоначално си мислите, че по такъв начин се заземявате, като игнорирате проблемите във връзката. Всъщност това е точно обратното – избягвате труден и неизбежен разговор относно вашето бъдеще като двойка. Задържането на всичко в себе си в крайна сметка ще ви накара да се озлобите към партньора си и да разрушите връзката си. Бъдете по-отворени, това не е никак невъзможно.

Етерични масла за ароматерапия за всяка зодия

Близнаци – отказвате се от връзката си, преди тя да е свършила

Ако трябва да признаем нещо за Близнаците, това е, че вместо да се изправят срещу проблемите си и чувствата си, те по-скоро предпочитат да избягат. Те са склонни да правят това доста често, но дори не забелязват тази закономерност. Защо? Защото никога не се обръщат назад дори за секунда. Вие обичате връзките, особено когато те са забавни като игри. Склонни сте да добавите и малко драма от време на време. Но когато „играта загрубее“ и вие се сблъскате с първите проблеми и неприятности, вие сте склонни просто да изоставите всичко. Това обаче не значи, че сте мързеливи в любовта или пък, че се страхувате от обвързване. Просто понякога сте склонни да гледате на несъгласието като край на една връзка, а не като възможност за компромис и растеж. Това, което бихме ви посъветвали е да не бягате. Често пъти някои от най-стабилните връзки възникват след като сте положили доста труд.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Рак – склонни сте да се загубите във връзката си

Да видите как един Рак отваря сърцето си за вас е нещо много красиво. Особено след като първо е трябвало да счупите тяхната много твърда черупка, преди да спечелите доверието им. Когато сторите това, мили Раци, вие не просто се отваряте… вие се отприщвате! От една страна, това може да бъде разгледано като един малък катарзис, който преминавате вие и партньорът ви. Но същевременно има опасност да започнете да се чудите каква точно е границата между вашата идентичност и тази на партньора. Достигането на ниво, в което вие сте толкова зависими един от друг е опасно, тъй като така рискувате да загубите собствената си идентичност и смисъла на връзката ви. Това, което харесвате и хората, които цените, в един момент просто спират да имат смисъл за вас. Вие се сливате с желанията на партньора. Ако човек ви гледа отстрани би казал, че се държите съвсем различно и сякаш нагаждате характера си спрямо човека, с когото сте. Съветваме ви да запазите вашата индивидуалност, Раци, защото тя е това, което ви отличава от другите и ви прави специални.

Защо Раците са толкова добри в леглото?

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 11 месеца )