Интимно

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

Вижте какво може да застава на пътя към вашето щастие

10.05.2023г. / 16 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец – невинаги сте честни относно чувствата си

За Стрелеца животът е едно голямо забавление, изпълнено с игри. Ако това не е така, той е склонен веднага да си тръгне. Най-спокойно можем да кажем за представителите на тази зодия, че през повечето време те не споделят своите мечти, чувства и страхове. А когато все пак се открият, те най-често ги омаловажават. Стрелци, когато възникне някакво напрежение между вас и партньора ви, вие предпочитате да се държите хладнокръвно, без да го коментирате. За сметка на това обаче малко по-късно вие ще споделите с приятелите си всички интимни подробности… Вие съвсем не можете да се сдържите да не обсъждате личните си проблеми с близките ви. Това обаче съвсем не е всичко. Понякога след като сте споделили всичко, което ви тревожи, мненията на всички започват да циркулират в съзнанието ви. Това ви кара да започнете да се колебаете и да се чудите дали да продължите с връзката си или не. През всичкото това време вашият партньор няма никаква идея какво се върти в главата ви. Съветът, който бихме ви дали е да бъдете откровени, но същевременно чувствителни и да говорите с човека до себе си.

3 зодии, които обичат да са необвързани

Козирог – очаквате накрая всички да ви наранят

Когато сте във връзка, скъпи Козирози, вие процъфтявате. Нямате проблем да положите необходимите усилия, за да изградите съвместен живот. Всичко е наред, до момента, в който странно песимистично чувство започва да ви владее. Преди да се усетите, започвате да се оплаквате от живота си, след това от другите хора около вас и най-накрая от партньора. И това не е защото сте негативни хора. По-скоро вие сте весели, но на място, което ви предразполага да сте такива. Вашата песимистична страна е един вид защитен механизъм защото всъщност се страхувате, че нещата в крайна сметка няма да се получат. Съветваме ви да се опитате да се освободите от това настроение и да не отблъсквате хората. Не забравяйте, че сте достойни за любов и не всяка връзка трябва да завърши с разбито сърце.

Зодии, между които връзката би била трудна

Водолей – стремите се да побеждавате винаги

Скъпи Водолеи, опитайте се поне за малко да се освободите от постоянните мисли, които ви връхлитат. Вие сте безкрайно интелигентни, но трябва да имате предвид, че взаимоотношенията не са план. Не можете да контролирате вечно хората и ситуациите, само защото се страхувате от промяна. Най-лошото от вашето прекомерно мислене е, че изведнъж можете да почувствате, че сякаш всички са срещу вас. Вместо да се опитвате да правите компромиси и да работите в екип, всяко несъгласие за вас се превръща в битка за това кой е прав. Въпреки че вероятно чувствате, че така трябва да бъде, вие все пак обичате да доказвате вашата гледна точка и да показвате интелектуалното си превъзходство. В крайна сметка партньорът ви се чувства победен. Всъщност любовта няма нищо общо с това кой печели. Това, което е важно е да отворите сърцето си и да споделяте, без значение кой е прав.

5 зодии, които са големи съблазнители

Риби – жертвате част от себе си заради връзката

Когато става въпрос за това какво искате в любовта, вие сте склонни да мечтаете връзката ви да е една красива приказка, а вие да сте принцесата. Това понякога ви заслепява и вие не виждате малките предупредителни знаци по пътя си. Понякога вие сте склонни дори да жертвате част от живота си, само и само да запазите връзката си. Всички хора имат своите странности. Но това, че сте във взаимоотношения с някого не означава да се откажете от вашите хобита и мечти и да пренебрегнете близки и приятели. Не забравяйте, че това, което ви радва и ви прави щастливи е да блестите и да бъдете жизнени.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 11 месеца )