Интимно

Най-големите грешки, които допускате във връзката според зодиакалния ви знак

Вижте какво може да застава на пътя към вашето щастие

10.05.2023г. / 16 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв – склонни сте да си го изкарвате на партньора

Скъпи Лъвове, вие сте горещи, секси и наистина обичате хора, които можете да наречете партньори. Когато във вашия живот всичко е наред, вие сте страхотни – вървите напред с гордо вдигната глава, защото никога не бихте допуснали някой да види как сте прекършени! Когато обаче в живота се появи труден момент, вие ставате разхвърляни и хаотични. В крайна сметка сте склонни да залеете партньора си с всички чувства, които ви връхлитат. Изглежда никога не можете да запазите напълно всичко за себе си. Вие търсите изява и сте склонни да превърнете вашите емоции в театрална пиеса! Запомнете обаче, че партньорът ви не е длъжен да поема всичко това. Колкото и да ви обича той, с тези си действия рискувате да преминете прага му на търпение. Имайте предвид, че човекът до вас също има свои проблеми, отговорности и емоции. Затова ви препоръчваме да спрете да се отнасяте с любимия като с кошче за душевни отпадъци. Опитайте се да се поставите на негово място и да се опитате да си давате вниманието и взаимното разбиране от което и двамата имате нужда.

Изберете си число и вижте какво ви очаква в любовта според зодията

Дева – опитвате се да промените хората

Можем спокойно да кажем, че вие сте „майсторът“ на зодиака! Винаги готов да поправи всичко и всички, като разбира се не смятате, че това се отнася за вас. Вашето мото е: „Мога да ги поправя“. Когато първоначално започнете да се срещате с някого, вие го приемате и харесвате такъв, какъвто е. С течение на времето обаче започвате да забелязвате малки навици, странности и поведение, които започват да ви дразнят. Когато давате съвет, вие наистина искате всъщност да подобрите живота на партньора си. Но разберете, че понякога той иска да прави нещата по своя начин. Съветваме ви да се опитате да приемете любимия си такъв, какъвто е, оставяйки го да гради своя собствен живот. Обичайте го заради това, което е, а не заради това, което би могъл да бъде.

Трите най-флиртуващи зодии в зодиака

Везни – понякога можете да бъдете избухливи

Спокойно можем да кажем за вас, че притежавате завидното качество да не показвате това, което наистина изпитвате. Понякога усмивката ви е само прикритие, което умело използвате. Вие се държите така не защото не сте истински, а защото просто предпочитате да не влизате в директен конфликт, ако нещо не ви е по вкуса. Това е хубаво качество, но когато достигнете прага си на търпимост, вие сте способни да залеете всички с гнева си. Това може да ви накара да се превърнете от ангел в демон за отрицателно време. Опитвате се да се сдържате, но истината е, че подхвърляте коментари, които са пасивно-агресивни. Опитайте се да комуникирате повече с вашата половинка и споделете това, което наистина ви дразни. Иначе рискувате да избухвате всеки път, дори и за най-малкото нещо. Опитайте се да разбиете клетката, в която сами сте се поставили и общувайте повече.

4 зодии, които обичат да преследват в любовта

Скорпион – обичате драмата повече от работата в екип

Скорпионът е зодиакалният знак, за който можем да кажем, че е създаден за крайности. За него не съществуват нюанси, а мотото му е „Всичко или нищо“. Скорпиони, със сигурност за вас ще е добре, ако насочите тази ваша енергия и плам към целите си. За съжаление, често пъти, когато сте недоволни от каквото и да било, вие сте склонни да се нахвърлите срещу света около вас. Вашето лошо настроение е способно буквално да изгори всичко до основи. Ако вашият любим се опита да изрази мнение, опита се да ви успокои или да ви помогне – вие сте склонни да го нагрубите с думите си. Това ще ви накара да се отнесете с партньора си като с враг. Трябва да отбележим, че това ваше поведение е просто защитен механизъм и в повечето случаи вие дори нямате нужда от него. Поемете си дълбоко дъх, успокойте се и когато дойде моментът, насочете тази енергия към нещо градивно.

4 зодии перфекционисти, които преследват съвършенството

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 11 месеца )