Интимно

Секс хороскоп за уикенда

Вижте какво са ви приготвили звездите

11.05.2023г. / 15 19ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

С наближаването на почивните дни със сигурност мислите как точно да ги прекарате – дали да останете вкъщи или пък може би да се срещнете с приятели? А какво ще кажете да се отдадете на любовта си и да прекарате пълноценно време заедно… под завивките. В следващите редове ще ви споделим какви секс изненади е подготвил за вас уикендът.

Овен

Звездите са наредени по начин, който предполага, че уикендът е период, благоприятен за създаване на нови познанства. Ако не сте обвързани, сега е моментът да промените статуса си. Не се притеснявайте и дори да не можете да изразите чувствата си както трябва, бъдете отворени и готови за приключения.

Телец

Ако говорим за връзки, сякаш при вас нещата са малко застинали тази седмица. За добро или лошо, не можете да се фокусирате върху новите тръпки, тъй като умът и съзнанието ви все още гледат в миналото. Забравете за драмите. Кажете „Сбогом“ на бившите си гаджета и продължете смело напред.

Близнаци

Твърде вероятно е през уикенда да се натъкнете на бивши любовници. За съжаление обаче, едва ли тези срещи ще ви доведат до нещо добро. Отстоявайте себе си и мислете за бъдещето си. Прекратете окончателно тези познанства и продължете напред.

Рак

Този уикенд се очертава да бъде доста интересен за вас, така че ако търсите връзка, може би вашият момент е дошъл. Уверете се, че не изпращате смесени сигнали на човека, когото харесвате. Ако наистина искате връзка, направете всичко възможно той да разбере това.

Лъв

Въпреки че любовният ви живот е в застой напоследък, сякаш нещо ви кара да продължите напред въпреки всичко. Сега е моментът да действате, но много бавно. Не пресирайте партньора си, тъй като това само може да го отдалечи от вас. Дори да бъдете отхвърлени, не се отказвайте.

Дева

Вашата отдаденост и усилията, които полагате за връзката ви са нещо прекрасно, но все пак… помнете, че мнението на партньора ви въпреки всичко има значение. Преди да го бомбардирате с идеи, чуйте какво той има да ви каже.

Коментирай