Интимно

Той си пише с друга – какво да направите?

Не позволявайте на емоциите ви да ви контролират

23.06.2023г. / 06 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В любовните взаимоотношения винаги е динамично, но понякога е неспокойно. Той си пише с друга, какво да правите? Вероятно много жени са попадали в тази ситуация и притесненията поне в началото са основателни. Ето 10 стъпки в тази посока.

1. Общувайте с партньора си – Не очаквайте той да знае какво се случва в ума ви, освен ако вие не го поискате. Ако продължавате да се питате „на кого изпраща съобщения съпругът ми?“ може никога да не разберете, докато не попитате. Но не бъдете агресивна към него, тъй като това ще причини повече проблеми.

2. Игнорирайте, докато получите повече факти – Жените лесно се ядосваме и проявяваме ревност, но преди да повишите нивото си на напрежение, опитайте се да го попитате за нещо повече за отношенията му с жената, с която си комуникира.

Грешките, които пречат да изградите дълга връзка

3. Не го обвинявайте в изневяра, докато не съберете повече факти – Опитайте се да разберете дали отношенията му с тази жена са приятелски, служебни или нещо друго.

4. Присъединете се към разговора – Ако забележите, че партньорът ви непрекъснато изпраща съобщения на телефона си, можете да разберете какво се случва, като проверите на кого изпраща съобщения, закачливо надниквайки. Ако ви отблъсне, той вероятно не иска да виждате с кого си общува или ако това е жена какво ѝ пише.

5. Приемете, че тя може да е приятел, колега, позната и т. н. – Ако имате доверие на партньора си, не забравяйте за личното пространство, особено ако тази жена е приятел за него. Изчакайте да получите доказателство, че ви изневерява с нея.

Знаци, че ви харесва, но не е влюбен

6. Проверете за признаци на изневяра – Наблюдавайте как той общува с вас и отношението му към вашия брак/вашата връзка. Дали прекарвате достатъчно време заедно, колко често правите секс, дали има неща помежду ви, които са се променили в негативен план.

7. Не позволявайте на емоциите ви да ви контролират – В противен случай може да допуснете грешки. Не вземайте решения въз основа на емоциите си. Би било по-неудобно, ако не запазите хладнокръвие, само за да разберете, че партньорът ви не изневерява.

Свързани статии

8. Фиксирайте ясни граници – Когато любимият ви изпраща съобщения на друга жена повече от обикновено, трябва да поставите здравословни граници. Това е вашият начин да отстоявате своите вярвания и да отстъпите, когато нещата във връзката ви не работят добре. Това ще изпрати ясно послание към него, че поведението му не е наред.

5 знака, че той не инвестира емоции във връзката ви

9. Посетете терапевт – Ако мислите твърде много за това, което се случва в телефона на съпруга ви, това може да повлияе на вашия живот като цяло. Затова помислете дали да се допитате до специалист по връзките.

10. Проявете разбиране към ситуацията – Помислете защо би могло това да се случва, поговорете с любимия човек за случващото се, обсъдете проблемите помежду ви и това как бихте могли да ги разрешите.

Коментирай