Интимно

Какво прави един мъж добър за една връзка

Той ще оцени вашата стойност

04.07.2023г. / 16 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Попадайки на толкова много информация и съвети за любовните връзки, сякаш по-често чуваме и четем за това каква трябва да е една жена във връзката, за да задържи мъжа до себе си. Какви чести грешки допускат жените спрямо мъжете и т. н. Връзката се гради от двама души и както мъжът има нужди, така и жената търси добър човек и мъж за трайна връзка. Какво прави един мъж такъв, вижте в следващите редове.

1. Добрият мъж никога няма да си позволи да засегне външния ви вид – И да ви накара да се чувствате зле със себе си. Ако той прави това, нарочно се опитва да понижи самооценката ви, така че да не се чувствате достатъчно уверени, за да го напуснете. Което пък значи, че не е добър. Винаги има как да се отправи градивна критика, когато обичаш и държиш на една жена.

7 знака, че сте в неподходяща връзка

2. Никога няма да нахлуе в личното ви пространство – В една стабилна любовна връзка няма нужда да криете нищо. Текстове, имейли, съобщения в социалните мрежи. Когато един мъж прави това, то е показател за огромна несигурност от негова страна и вероятно проектира собствените си изневери и проблеми върху вас. Но личното пространство е и време за себе си, за хобитата, срещи с приятелки, а добрият мъж знае, че това е напълно нормално, защото той също има лично пространство и време.

3. Няма да си позволи да ви обезсърчи – Признак за увереността на човек в себе си е как той помага и подкрепя амбициите на другите, на любимия човек. Добрият мъж винаги ще е готов да ви помогне и подкрепи, ще се гордее с постиженията ви.

Защо сексът в една връзка е толкова важен?

4. Той ще ви оцени, няма да ви накара да почувствате необходимост да се доказвате – В момента, в който почувствате, че трябва да се доказвате пред човека, с когото сте, ще знаете, че трябва да си тръгнете от тези взаимоотношения.

5. Добрият мъж никога няма да ви накара да се чувствате на второ място – С напредването на времето, всяка връзка се изменя. Понякога партньорите започват да се неглижират, да дават предимство на приятели, забавления, личен комфорт, работа. Въпреки че всеки трябва да запази своята индивидуалност, партньорът ни не бива да се отнася с нас така, сякаш сме по-малко важни от всичко останало в живота му.

5 тайни на щастливите двойки

6. Няма да ви накара да се чувствате сами във връзката – Взаимоотношенията са партньорство. Двупосочна улица. Те трябва да подобрят живота ни, а не да го усложнят. Ако сте с мъж, който е самодоволен в живота и любовта, не полага никакви усилия за вас или връзката, тогава е време за преоценка. Всеки има своите трудни моменти и не може да е на сто процента във връзката. Но ако партньорът ви е някой, който е просто апатичен и ви кара да се чувствате така, сякаш не го интересувате, помислете дали си заслужава да сте в подобна връзка.

Свързани статии

7. Не би ви изневерил – Всеки е чувал твърдението, че моногамията не е „естествена“ и че хората не са биологично устроени да прекарат цял живот с един човек. Независимо от това твърдение, едно нещо остава вярно – моногамията е личен избор, направен от двама души във връзката.

8. Добрият мъж никога няма да избягва важните разговори – Защото знае, че това само ще влоши нещата помежду ви. Той е готов да поеме отговорност, да се опита да води градивна комуникация с вас и да не ви оставя да се справяте сама с трудностите.

По материали от yourtango.com

Коментирай
Здраве и красота