Интимно

Знаци, че си губите времето с него

Той никога няма време за вас

09.07.2023г. / 11 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нов мъж, срещи, комуникация, излизания. Първи впечатления, много очаквания, някои разочарования... Казано накратко – нови любовни взаимоотношения. Когато започнем такива, е съвсем нормално да се замислим дали си заслужават времето, емоциите и енергията ни, особено ако някои от очакванията ни се оправдаят. Как да разберете дали си губите времето с даден мъж? Вижте 5 признака.

1. Не може да го помолите за помощ

Ако се чувствате по-удобно да помолите приятел за помощ, отколкото вашата половинка, това е сериозен червен флаг за взаимоотношенията ви. Това важи както за ежедневни дейности, така и за ситуации, в които трябва да усещате, че имате опора до себе си, сигурност. В случай, че имате съмнения за някои от тези неща и не можете да разчитате напълно на любимия ви човек, вероятно си губите времето с него.

Какво прави един мъж добър за една връзка

2. Той никога няма време за вас

Ако вашият партньор непрекъснато демонстрира, че няма време за вас, но изглежда, че намира време за всички и за всичко останало, тогава той ви изпраща много силно послание. Обърнете внимание, защото явно не сте на първо място в списъка му с приоритети. Не забравяйте, че хората отделят време за нещата, които са важни за тях.

15 причини един мъж да спре да ви пише

3. Той избягва да се среща с вашите приятели и семейство

А може би не се интересува да ви запознае с неговите, тогава внимавайте. В ранните етапи на връзката това се счита за нормално, но ако времето напредва, а вие не знаете нищо за близкия му кръг, то това може да означава, че има друга партньорка или че не гледа на вас като на жена, с която може да има сериозни взаимоотношения.

7 знака, че сте в неподходяща връзка

Свързани статии

4. Връзката ви е предимно физическа

Има вероятност тя да си остане такава, той лесно да се отегчи и да премине към нови взаимоотношения, защото няма дълбочина помежду ви. Не забравяйте, че трайните връзки се основават на приятелство, любов и интимност. Ако той не полага усилия да задълбочи това, което е между вас – не си губете времето.

5. Той все още се среща с други

Ако вашият партньор все още се интересува от срещи с други жени, но вие търсите по-значима връзка, тогава очевидно има огромно несъответствие в начина, по който се чувствате един към друг. Когато сте излизали за значителен период от време, трябва да сте на една и съща вълна, да сте обсъдили визията ви за това кой какво очаква от другия, какво иска от тези взаимоотношения. Да си бъдете емоционално достъпни. Също така, ако той ви е казал, че все още не знае дали иска задълбочаване на връзката с вас, не очаквайте това да се промени с времето. Той няма да е лоялен към вас, ще търси вероятно нещо по-добро, а вие само ще загубите време и енергия.

По материали от yourtango.com

Коментирай