Интимно

8 комплимента, които са важни за мъжете

Всеки мъж има нужда да се чувства забелязан

01.08.2023г. / 12 39ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Комплиментите са нещо, от което всеки човек се нуждае – в работата, личния живот, любовния. В любовен план те са важна част, тъй като показваме, че ни е грижа за някого. Отправянето на комплименти определено ни прави по-харесвани. Комплиментите засилват мъжкото его. В някои връзки, в които мъжът се замисля да търси флирт извън нея, често това се случва, защото половинката му не му прави комплименти, не му показва, че се гордее с него.

Ето защо, ако се срещате с някого или имате вече връзка и искате да бъдете забелязани, помислете за какво бихте направили комплименти на желания от вас мъж. Мъжете искат да се чувстват харесвани, забелязани, също като жените.

Разбира се, когато се отправят комплименти, това не бива да е с манипулативна цел, а да сме искрени. Вижте няколко идеи за комплименти, които биха се харесали на всеки мъж.

1. Поискайте му съвет – Мъжете обичат да се чувстват полезни. Когато се допитате до мнението му по даден въпрос, това за него е признание, че цените мнението му и че ще се радвате на неговия принос за нещо.

2. Неговият чар и начин на изразяване – Ако любимият ви мъж или любовен интерес има добри умения за комуникация, изказ, не се колебайте да му направите комплимент за тези негови умения.

6 двойки зодии, които имат най-страстните връзки

3. Неговата физика – Ако партньорът ви полага грижи за това да е в добра форма, не пропускайте от време на време да отправяте комплименти за неговия напредък и положителни промени във външния вид. Бъдете конкретни в комплиментите си.

4. Комплименти за неговите мечти и амбиции – Говорете с него за мечтите му. Те имат значение за него, така че е съвсем естествено той да се чувства поласкан, когато те изглеждат важни и за вас. Той ще се почувства по-близо до вас, като е споделил мечтата си и ще ви харесва и оценява много повече като партньорка.

Неоспорими признаци, че той не ви изневерява

5. Чувството му за хумор – Не всеки мъж умее да е забавен по приятен, интелигентен начин. За мъжете е голям успех, когато видят, че могат да създадат добро настроение в жената, която харесват и е важна за тях. Затова, не пропускайте да му направите комплименти в тази посока.

6. Уменията му в леглото – Вашият партньор е страхотен в леглото? Ако отговорът ви е положителен, не го пазете за себе си. Това е един от най-добрите комплименти за всеки мъж. Това не само ще засили егото му, но и ще ви даде шанс да споделите кое точно ви е харесало, какво ви се иска да опитате и т. н.

Свързани статии

7. Неговата грижовност, смелост – Не всеки мъж може да е кавалер, да е грижовен през цялото време, а не само за периода на ухажване, докато впечатли и спечели жената. Въпреки че е съвсем нормално той да ви отвори врата, да ви помогне с обличането на палтото и т. н., замислете се, че не всеки мъж в живота ви вероятно го е правил. Ако партньорът ви го прави с лекота и удоволствие, ако показва към вас и грижовност, не забравяйте да му направите комплименти и в тази посока.

Знаци на тялото, които показват, че той ви харесва

8. Връзката с приятелите му – Особено онези, които са със стойностни хора, които виждате, че във времето са му се отразили положително. За мъжете е важно жената до тях да одобрява приятелския им кръг.

Коментирай