Интимно

13 от най-добрите брачни съвети

За повече щастие

30.08.2023г. / 13 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Колко често ви се е случвало за определени ситуации в любовта да си помислите, че ако е имало някой, който да ви даде съвет, не бихте взели дадени решения? В любовта винаги се нуждаем от съвети, по отношение на брака също. Съвети бихме могли да получим от хора край нас, които имат стабилни и щастливи съюзи, от специалисти по връзки. Съветите често са житейски опит.

Днес споделяме с вас 13 от най-добрите брачни съвети. 

1. Изберете да се обичате и не забравяйте, че любовта е ангажимент, а не само чувство.

2. Винаги отговаряйте, когато съпругът или съпругата ви се обаждат. В моментите, в които сте заедно се опитайте да отделяте по-малко време на телефона и социалните мрежи.

3. Направете времето заедно приоритет. Казват, че времето е „валутата на взаимоотношенията“, така че не забравяйте да инвестирате време в брака си.

15 начина да се свържете с партньора си

4. Обградете се с приятели, които ще укрепят брака ви. Отдалечете се от хора, които могат да ви изкушат да компрометирате характера си. 

5. Направете смеха саундтрака на вашия брак. Споделете моменти на радост, дори в трудни моменти намирайте поводи да се усмихнете.

6. Когато спорите помнете, че няма да има „победител“ и „губещ“. С любимия ви човек сте партньори във всичко, така че или ще спечелите заедно, или ще загубите заедно. Търсете заедно решение на проблемите ви. 

Как да спасите връзка, която е към края си

7. Осъзнайте, че един силен брак, рядко има двама силни партньори едновременно.Обикновено съпругът и съпругата се “редуват” да бъдат силни един за друг в моментите, когато другият се чувства слаб.

8. Приоритизирайте какво се случва в спалнята. Разбира се, че за изграждането на стабилен брак е необходимо нещо повече от добър секс, но е почти невъзможно да се изгради силен брак без него.

Защо мъжът ми ми няма доверие

9. Помнете, че бракът не е 50/50, разводът е 50/50. Бракът трябва да е 100/100. Не става въпрос за разделяне на всичко наполовина, а и двамата партньори да си дадат всичко, което имат.

Свързани статии

10. Давайте най-доброто от себе си един на друг през цялото време, а не само в началото на връзката и брака.

11. Не отлагайте брака си, докато отглеждате децата си. 

12. Никога не пазете тайни от половинката си. Това е един от най-добрите брачни съвети. Тайната е враг на интимността.

13. Никога не се лъжете един друг. Лъжите нарушават доверието, а доверието е в основата на стабилния и щастлив брак.

По материали от yourtango.com

Коментирай