Интимно

Любовен хороскоп за 13 – 19 ноември

Възможни са напрежения в любовта

13.11.2023г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Очакват ни динамични планетарни събития, които ще окажат сериозно влияние върху романтиката. Новолунието в Скорпион засилва желанието ни да изследваме най-дълбоките мистерии на любовта. Интуицията ни ще бъде повишена. Слънцето ще се противопостави на Уран. Ако се окажем изкушени да направим нещо, за което знаем, че само ще нарани някой друг в бъдеще, трябва да помним, че манипулацията винаги има своята цена. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Свързани статии

Овен

През тази седмица енергията може да не е особено положителна, но вашата настройка към любовта ще бъде такава. Някои от вас ще осъзнаят, че най-добрият начин да подобрят любовната си ситуация е като се съсредоточат върху себеразвитието си. Вглеждането вътре в себе си и осмислянето къде може да се наложи да направите подобрения, за да бъдете по-добър партньор, сега или в бъдеще, ще ви бъде по-лесно и от полза. 

Дори ако вече сте напълно доволни от връзката която имате, не забравяйте да влагате в нея, не се водете от егото си. Обвързаните също така е добре да внимават и с парите през тази седмица. 

Коментирай