Интимно

Знаци, че той изпитва сексуално влечение към вас

Гласът му става някак по-дълбок, когато разговаряте

14.11.2023г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато започнем да изпитваме емоции към определен мъж, с когото все още не излизаме, но имаме комуникация или пък се срещаме отскоро, винаги ни вълнува какви емоции предизвикваме в него, дали пък може би ни харесва само като приятел. Дали ще избърза със секса, дали ще забави темпото, но все пак го привличаме само сексуално или пък може би ще види в нас следващата му сериозна партньорка за любовна връзка. 

Как да разберем, че един мъж ни желае сексуално? 

1. Той се стреми физически да е по-близо до вас. Мъж, който не е привлечен от вас сексуално, ще създаде дистанция помежду ви или ще покаже с езика на тялото си, че не се интересува от вас. 

2. Той седи с разтворени крака. Според западни проучвания, седейки по този начин, мъжете искат да установят своето господство, особено около дамите, и могат да седят или стоят с разтворени крака, ако искат да са интимни.

3. Той се изчервява понякога, когато комуникира с вас. Дори и да ви желае само сексуално, един мъж може да изпитва притеснения в компанията ви, особено в началото на общуването ви.

Свързани статии

4. Често ви докосва. Може да е уж неволно, за да почисти нещо на бузата ви, в при по-напреднала фаза на флирт да ви закачи за дупето.

5. Той забелязва, когато други мъже се опитват да ви впечатлят. Мъжете са, така да се каже, териториални и независимо дали даден мъж, с когото флиртувате търси с вас само сексуално удоволствие или нещо повече от това, няма да му хареса, ако някой посегне на това, което той е заложил като негово. Може дори да прояви ревност, дори и да не ви казва, а да усетите по изражението на лицето му например.

6. Гласът му става някак по-дълбок, когато разговаряте. Според някои западни проучвания, по-дълбокият глас може да означава добър партньор за създаване на генетично по-здрави деца. Но проучванията показват, че мъжете с дълбок глас може да са по-склонни към изневяра.

7. Той флиртува усилено с вас. Един от признаците, че мъжът е привлечен от вас сексуално, е че той засилва играта си на флирт. Определено ще ви покаже, че сте го пленили. Ако интересът към вас е повече физически, отколкото емоционален, неговият флирт може да клони повече към физически, отколкото всеки друг тип. Повече за различните видове флирт може да прочетете тук. 

Свързани статии

8. Често докосва брадичката си. Още един признак, че той ви желае сексуално е, че често докосва брадичката си. Обърнете внимание следващия път, когато сте около него и вижте колко често ръката му докосва лицето му. Наболата брада може да е само извинение, за да го прави.

9. Поема дълбоко дъх, когато ви види. Вероятно сте забелязали как красивите пауни издуват гърдите си и след това разклащат перата на опашката си. Е, когато един мъж е привлечен от една жена, неговата осанка се променя.

Свързани статии

10. Той прави планове за вас, които не включват излизане. Възможно е да сте излизали вече на среща или няколко или пък все още не сте, флиртували сте в работата, фитнеса, онлайн, а сега ви кани да гледате филм в дома му. Разбира се, един мъж може да ви води на различни приятни и забавни места и пак да желае само сексуални взаимоотношения с вас. 

 

Коментирай