Интимно

Какво кара мъжа да ви желае сексуално?

Интелектът може да бъде секси

14.07.2023г. / 09 33ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Независимо дали искате да съблазните мъж, когото познавате отскоро или пък желаете да възродите сексуалното желание на съпруга ви, вероятно се питате как да направите това. Въпреки че за много от нас мъжката психика и логика си остават загадка, в следващите редове ще се опитаме да повдигнем завесата над тази мистерия. Ето и няколко трика, които ще го накарат да ви желае:

Накарайте го да се чувства добре

Ние, жените често пъти коментираме колко важна е компанията и хората, с които сме обградени. Ако общуването не ни носи позитивно настроение, бихме казали, че то е равносилно на загуба на време. Защо обаче не мислим така и когато сме с нашия избраник? За да го накарате да ви желае, постарайте се да бъдете най-добрата компания за него. Нека докато е с вас той да се чувства добре и да усеща, че е желан. Създайте около себе си позитивна атмосфера, която създава на другите добро настроение.

Поддържайте зрителен контакт

Свързани статии

Може би погледът е едно от най-мощните оръжия за съблазняване. Ако искате избраният от вас мъж да ви желае безрезервно, не се колебайте и извадете „тежката артилерия“. Нанесете подходящ грим, подчертайте очите и му покажете, че имате интерес към него. Така ще повишите самочувствието му и ще му вдъхнете увереност. Това ще му подейства като истински афродизиак. Докато го гледате, можете да си мислите за нещо съблазнително, като например какво бихте му сторили, ако останете насаме.

Бъдете спонтанни

Когато говорим за сексуален апетит, мъжете и жените имат коренно различни виждания. При мъжете преобладава желанието и те искат просто да получат секс. Докато дамите се възбуждат от представата за това, което може да следва. Ето защо, ако наистина искате да го възбудите до небесата, изненадайте го – бъдете спонтанни и го пожелайте, без значение къде се намирате – в колата, на парти или пред телевизора.

Променете външния си вид

Ако искате да впечатлите един мъж, няма как да не обърнете внимание на външния си вид. Вероятно преди среща ще изпипате до съвършенство и най-малкия детайл. Ако пък се чувствате неуверена, може би ще се опитате да прикриете недостатъците, които смятате, че притежавате. Промяната на стила и прическата ви може да ви донесе нужната доза увереност. Но преди да направите каквото и да е, уверете се, че го правите заради самата себе си. Ако искате да привлечете в живота си човек, който ви обича и желае, започнете с любовта към себе си.

Спрете да се интересувате какво мислят хората

Свързани статии

Ако искате да се превърнете в уверена жена и да повишите самочувствието си, забравете какво мислят останалите. Фокусирайте се върху най-важното – единственият човек, на когото трябва да угодите сте самите вие. Ето защо, ако искате да го накарате да ви желае, фокусирайте се само върху собственото си благоденствие. Не робувайте на последните модни трендове в облеклото и грима. Опознайте се, определете вашите силни страни и ги подчертайте. Когато излъчвате увереност, вие показвате на човека отсреща, че заслужавате най-доброто. А самочувствието на една жена е един от най-големите афродизиаци за мъжа.

Интелигентността може да бъде секси!

Когато говорим за изкуството на съблазняването, фокусът ни може да бъде най-вече върху външния вид. Това обаче не е съвсем правилно. За никого не е тайна, че мъжете си падат по интелигентни жени, които могат да ги накарат да се смеят или пък да се замислят над даден въпрос. Ето защо не се колебайте да покажете своя интелект – това може да го накара да ви желае не по-малко от безупречния външен вид.

Бъдете готова за изненади

Ако по време на среща, мъжът, когото харесвате ви отправи неочаквано предложение – като например да посетите близкия бар или пък да се разходите под дъжда… не бързайте да казвате „Не“. Бъдете малко по-авантюристично настроени и не се притеснявайте да направите нещо лудо! Това може да подейства на вашия избраник доста възбуждащо и да го накара да ви пожелае на мига!

Коментирай