Интимно

Изберете сърце и вижте какви сте в любовта

Романтичен тест

14.02.2024г. / 18 06ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всички знаем, че в любовта няма забранени тактики, стига и двете страни да са удовлетворени. Но както са различни хората, така се различават и техните начини, по които обичат. Направете този кратък тест и вижте какви сте в любовта. 

Тест сърца.

Сърце номер 1 

Вие сте лидер 

Сърце 1

Вие сте лидер и доминант във всяка връзка, истинска Алфа. И макар да изглеждате резки и строги, вие създавате рай за човека, когото сте избрали за ваш спътник в живота. Трябва да отбележим, че вашето лично пространство е уютна и безопасна среда за всички ваши любими хора. Вие винаги знаете кое и за кого е изгодно, както и кое е напълно неприемливо. Можем да кажем, че вие сте създателят на всяка ваша връзка. Ако имате срещу себе си доверен човек, вие можете да разкриете пълния си потенциал.

Но ако има нещо, което може да разруши тази идилия – това е предателството. Когато става въпрос за нещо такова, вие сте безпощадни. За части от секундата можете да разрушите това, което сами сте съградили. Ето защо опитът ви е научил да познавате хората и да избирате на кого да се доверявате. 

Свързани статии

Сърце номер 2 

Вие сте чаровни 

Сърце 2

Ако на някого във връзката се пада да бъде чаровен, то това определено сте вие. Вие сте красиви, игриви, хитри, така че е трудно хората около вас да не ви се възхищават. Всеки, който ви познава може да каже, че сте сладки, но и опасни. С вас никога не е скучно, но и никога не е спокойно. Понякога можете да бъдете прекалено лековати и дори малко несериозни. За съжаление, невинаги може да ви се има доверие и обикновено вие сами си го признавате.

Поведението ви може да подлъже другите, особено ако са от противоположния пол. Обичате да дразните, да бягате, да изчезвате и като цяло, обичате да флиртувате. Можете да промените поведението си за нула време и да си тръгнете, без да поглеждате назад. Съветваме ви да цените малко повече важните хора в живота си и да им го засвидетелствате. 

Свързани статии

Сърце номер 3 

Вие сте свободолюбиви 

Сърце 3

Можем да кажем, че за вас свободата е едно от най-важните неща във взаимоотношенията. Вие сте хора, които обичат да заявяват себе си и да казват какво мислят във всеки един момент. Понякога имате чувството, че нямате нужда от партньор. Обичате да не се съобразявате с никого, да бъдете където поискате и с когото поискате. Можете да бъдете очарователна птица или ужасен крилат хищник – всичко зависи от вашето настроение и състояние. Често пъти усещате, че не можете да стоите на едно място.

Вие искате да видите целият свят и да изживеете живота си по най-добрия възможен начин. Съветваме ви все пак да се опитате да бъдете малко по-меки и съобразителни. Понякога можете да нараните околните, тъй като сте свикнали постоянно да заявявате себе си и желанията си. 

Свързани статии

Сърце номер 4 

Вие сте грижовни 

Сърце 4

Вие сте отворени и дружелюбни – хора, с които е приятно да се общува. Вие сте позитивни личности и заразявате всички наоколо с неподправеното си чувство за хумор. За вас на първо място в една връзка е комфортът на любимия човек. Но това не означава, че сте слаби и безпомощни. Напротив – вие защитавате връзката си на всяка цена.

Предателството е неприемливо за вас. Обичате да отдавате цялото си внимание на другите, но и очаквате същото от тях. Ако усетите, че някой не е искрен, сте склонни много бързо да му покажете „другото си лице“. Хората, които ви познават знаят за тези ваши качества и не смеят да злоупотребяват. Ето защо най-често вие сте подценявани от такива, които са далеч от вашия приятелски кръг. Съветваме ви да показвате по-често силните черти на характера си.

Свързани статии
 

Коментирай