Интимно

Признаци, че трябва да изчакате с брака или изобщо да не се омъжвате

Защо не трябва да бързате

01.12.2023г. / 07 00ч.
Илияна Николова
Признаци, че трябва да изчакате с брака или изобщо да не се омъжвате

Бракът е естествена стъпка в продължение на връзката, когато двамата партньори са сигурни, че искат семейство, искат да надградят отношенията си и да ги превърнат в нещо по-дълбоко. С брака обаче не трябва да се прибързва. Любовта, страстта, чувствата, щастието, което изпитвате в началото на връзката не са достатъчни, за да се впуснете в това отговорно съвместно съжителство. 

Има някои сигнали, които издават, че е по-добре да не се омъжвате или определено не трябва да прибързвате с тази крачка. 

Кои са признаците, че трябва или да изчакате с брака, или изобщо да не се омъжвате?

Партньорът ви лъже постоянно

Ако хващате половинката си в лъжа дори за някакви минимални и незначителни неща, това е сериозен червен флаг, че не може да му се има доверие. Малките лъжи се превръщат в големи и никога не можете да сте сигурни къде е истината, дори да ви я казва в даден момент.

Свързани статии

Излъгал е за нещо голямо 

Ако сте разкрили лъжа, която касае нещо голямо, нещо, което може да помрачи отношенията ви независимо дали е част от миналото или настоящето, това също е червен флаг да не бързате с брака. Когато встъпвате в такъв сериозен съюз е необходимо между вас да цари искреност, честност и откровеност. Ако те са помрачени от голяма лъжа, която сте разкрили, не бързайте да се омъжвате. 

Близките ви казват да не се омъжвате 

Този момент е много деликатен и е с двустранно значение. Понякога близките и семейството драматизират и нямат основание да не харесват партньора ви. В други случаи обаче са прави и е добре да ги послушате, да свалите розовите очила и да се опитате да погледнете обективно през тяхната гледна точка, защото може да имат право.

Сексът не е окей

Ако сексът не е добре в началото, не бързайте да се отчайвате. Докато се напаснете и разберете какво харесва другият, така че да можете да му доставите удоволствие и той на вас, може да мине малко време. Но ако с течение на времето продължавате да не изпитвате онова, което искате и очаквате, не бързайте с брака. Сексуалната несъвместимост може да не ви се струва пречка в началото, но с времето напрежението ще продължи да се натрупва. 

Партньорът ви колекционира неща

Страстното колекционерство може да граничи с мания. Имайте това предвид, когато се срещате с някого. Ако имате връзка с човек, който е вманиачен по събиране на разни неща, трябва да знаете, че това винаги ще бъде по-важно от вас и ще трябва да се съобразявате постоянно с неговата мания.

Коментирай