Интимно

Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Някои неща трябва да си останат тайна

17.01.2024г. / 06 30ч.
Илияна Николова
Какво да не споделяте за връзката, дори с приятелките

Всяка жена има своите най-добри приятелки, с които споделя всичко. Най-сладката тема за обсъждане е гаджето и връзката. Има неща обаче, които не е добре да споделяте за връзката си, дори с приятелките си, защото те са прекалено интимни и се отнасят до отношенията ви. Представете си как бихте се почувствали, ако най-съкровените ви моменти заедно бъдат споделени от партньора ви с неговите приятели. 

Кои са нещата за връзката, които не трябва да споделяте дори с приятелките си? 

Твърде интимни подробности 

Интимният ви живот може да е бил обект на споделяне с приятелките ви, докато нещата не са били сериозни или сте се срещали с някого просто за забавление. Но ако имате връзка, която е сериозна, интимните подробности трябва да си останат между вас с партньора. Една стабилна и дълготрайна връзка се базира на доверие и умение за пазене на тайни. 

Свързани статии

Тайни 

Тайните, които си споделяте помежду си с партньора си трябва да си останат нещо, което само вие знаете. Ако една връзка не е базирана на доверие, тя няма да издържи дълго. Важно е да бъдете строги и коректни към това, което партньорът ви ви споделя, защото е признак на зрялост и сериозен подход към отношенията и връзката ви. 

Лоши навици 

Ако партньорът ви има неприятни за вас навици, опитайте се да говорите с него за тях, вместо да ги разгласявате сред приятелките си. Така ще го злепоставите, а и няма да постигнете нищо друго, освен да им дадете повод за клюки. 

Не харесвате семейството или приятелите му 

Това, че не одобрявате роднините му или не се разбирате с тях е нещо, което само вие евентуално можете да промените с подходящ подход. Ако не стане, опитайте да говорите с партньора си за проблемите, но не споделяйте това с приятелките си. Не забравяйте, че това, което сте казали може да стигне до ушите на половинката ви и това няма да му хареса. Човек не избира роднините и семейството си и това може да го нарани. 

Подаръци, които не харесвате 

Ако сте казали на партньора си, че харесвате подаръка му, а зад гърба му сте споделили тъкмо обратното пред приятелките си, това би било обидно. Той се е опитал да ви зарадва, но не е успял. Затова е по-добре да му го кажете по деликатен начин, вместо да го злепоставяте пред хората, които ви познават по-добре и знаят, че това няма да ви хареса.

Коментирай