Интимно

По какво личи, че той не би ви изневерил

Признаците, че имате верен мъж до себе си

23.04.2024г. / 11 57ч.
Илияна Николова
По какво личи, че той не би ви изневерил

Изневярата е едно от най-непростимите прегрешения в любовта. За много хора тя е преломен момент, който води до край на връзката. Някои успяват да се справят с проблема и да го преодолеят, намирайки път напред заедно, но много често болката и раните не отминават така лесно. Остават съмнения, недоверие, страх от това дали ще се повтори отново. Никой не иска да бъде лъган по такъв начин, защото това засяга пряко себеоценката, самочувствието, егото на човека, на когото са изневерили.

Но ако имате щастлива връзка, в която любовта е над всичко останало и не ви се струва, че изневяра би могла да помрачи щастието ви, ето и признаците за това.

По какво личи, че той не би ви изневерил?

Можете да му имате пълно доверие 

Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си. Никога не ви е давал поводи за ревност и съмнение. Не сте го хващали да пази тайни, които изскачат отнякъде и ви хващат неподготвени. Склонен е да споделя всичко, без да го украсява или без да прикрива факти от историите.

Той не е егоистична личност 

В повечето случаи хората, които са изявени егоисти са  по-склонни към изневяра. За тях собствените им нужди и чувства са винаги на първо място, а действията им показват, че не се интересуват особено от това дали ще наранят половинката си с думи или действия. Ако партньорът ви не е егоист, вероятността да ви изневери е по-малка.

Свързани статии

Споделя как е минал денят му

Ако знаете за всичко, което се случва в живота на половинката ви, когато не сте заедно, значи той е открит човек и няма скрити намерения. В течение сте не само за ежедневието му в работата и в свободното време, но и за проблемите, с които се сблъсква извън връзката ви, хората, с които общува.

Не забелязвате червени флагове 

Женската интуиция и шесто чувство са незаменим съветник. Ако усещате разни червени флагове, които ви притесняват и ви карат да се съмнявате, вероятно има неща, които е добре да изчистите помежду си. Дори да се окаже, че не става дума за изневяра или реален проблем, може да се касае до други причини, довели до появата на съмнение. Не е задължително те да са сериозни, но е важно да бъдат изчистени. Но пък ако не забелязвате никакви червени флагове, значи няма от какво да се притеснявате.

Вие самите не го тласкате към изневяра 

Причините  единият партньор да изневери са наистина много. Но една от възможните сред тях е именно тласкане от страна на другия в тази посока. Понякога несъзнателно отблъскваме половинките си с поведение и думи, без да го осъзнаваме. Ако вие самите сте балансирани, уверени в себе си, не страдате от болезнена ревност и показвате всеки ден на партньора си, че го обичате и приемате какъвто е, шансът да си помисли за изневяра е много малък.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Име ( преди 1 седмица )
Обичта се усеща. Както и нейното отсъствие!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар