Интимно

7 знака, че го е грижа за вас, но ви приема само като приятел

Не ви ревнува

16.05.2024г. / 21 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Случвало ли ви се е да започнете да изпитвате любовни емоции към мъж, когото смятате за приятел? Понякога се случва, а чувствате, които трябва да  осмислим могат да ни създадат трудности. 

Тези емоции се развиват бавно във времето. Понякога дори не ги забелязваме, докато не се случи нещо определено, което светва лампичката, която ни казва, че ние сме влюбени в този човек. В такива ситуации приятелството има риск да бъде провалено, особено ако любовта ни не е споделена. 

Кои са признаците, че той ви приема само като добра приятелка, но не е влюбен във вас?

1. В разговори той ви е споделял, че ви чувства като негова сестра. Действията му ви показват, че ви уважава ви като човек, винаги е готов да ви съдейства, когато се нуждаете, но не е влюбен във вас.

2. Рядко ви кани да се виждате само двамата някъде. Обикновено се срещате в обща компания. Освен това по-често вие сте тази, която му пише в социалните мрежи и му се обажда. Това е показател, че няма желание да бъде интимен с вас, тъй като не изпитва подобни емоции.

Свързани статии

3. Споделя с вас подробности за любовния си живот и проблемите си с други жени. Случва се да ви поиска мнение, да се допита до вас за идея за подарък, ресторант, с които да изненада жената, към която изпитва емоции. Това е сигурен знак, че той ви вижда като приятел и довереник, но не и като възможност за романтичен партньор.

4. Не проявява никакви признаци на ревност, когато започнете да излизате с други мъже, когато ви види да говорите с непознати за него мъже или друга ситуация, в която един мъж би трябвало да ревнува жената, която харесва. Има вероятност дори да покаже голяма подкрепа за вашите романтични начинания. Но това е показател, че той не се интересува от вас по друг начин, а сте само приятели.

Свързани статии

5. Не полага много усилия, за да се опита да ви направи добро впечатление. Винаги е небрежен, не се замисля в действията си да ви създаде комфорт и т.н. Но би могъл и да е джентълмен, но това отново не означава, че изпитва специални емоции към вас.

6. По-често ви търси, когато иска нещо да ви попита или му трябва услуга. Много рядко може да се случи да ви се обади или пише просто, за да си поговорите.

7. Отношенията ви не се задълбочават. Някои от вас може да са в ситуация, в която да флиртуват с даден мъж, но отношенията да си стоят на това ниво. Той не ви кани на срещи, не предприема действия, за да се сближи с вас, не се интересува дали вие на този етап се срещате с някого или не.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 месец )
Хората, които се обичат имат свои специални начини, които често другите не разбират или желаят да преиначат.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 месец )
niama takiva filmi , ili e licemerie , ili e niakakuv drug vid problem koito stoi pomejdu dvamata.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар