Интимно

11 знака, че той иска да сте само приятели

Говори за други жени

30.07.2023г. / 16 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може ли да има добро приятелство между мъж и жена, но да не са в любовна връзка? Разбира се, че може. До момента, в който усетим, че помежду ни се случва нещо повече. Тогава пак можем да бъдем заедно във връзка и да продължаваме да надграждаме приятелството си. Но това се случва, когато емоциите са взаимни. Кои обаче са знаците, че той ни приема само като приятелка и не иска връзка с нас?

1. Той не прави никакви движения напред във вашите взаимоотношения, които могат да показват, че би искал да се срещате като евентуални партньори за любовна връзка.

2. Не флиртува с вас, а може би вие бъркате приятелските му закачки с флирт. Как можете да разберете дали една шега е просто шега или е флирт? Е, ако флиртува, той ще задълбае в това.

3. Пишете си по-рядко и самите съобщения по нищо не напомнят за нещо повече от приятелство.

4. Той ви представя само като приятел на негови приятели или близки.

5 неща, за които мъжете се страхуват във връзката

5. Не реагира на вашите намеци, особено ако флиртувате с него. Ако изяснявате чувствата си и той не флиртува в отговор, а само ви предлага „неудобна“ усмивка, определено очаква от вас да бъдете само приятели.

6. Говори за други жени. Ако ви харесваше като повече от приятел, никога няма да рискува да се отдалечите от него, ако ви говори за други жени, към които има симпатии. Трябва да е твърде глупав, за да се опитва да ви накара да ревнувате, в случай, че вие сте избраницата му.

5 знака, че той ви използва

7. Не ви кани на среща, а ако се случи да излизате заедно, това винаги се случва в компанията и на други ваши/негови/общи приятели.

8. Обикновено вие сте тази, която дава предложение за среща, все вие го търсите, пишете му.

Свързани статии

9. Пази физическото си пространство. Когато един мъж ви харесва като повече от просто приятелка, то той ще се опита да скъси физическата дистанция помежду ви. Ще сяда близо до вас, ще ви докосва уж неволно и т. н.

5 важни фактора за здравословна връзка

10. Флиртува с вас. Един мъж може да флиртува с вас и да показва много признаци, че ви харесва, но само когато има нужда да задоволи егото си или сексуалните си нужди. Привлечен е от вас, но ви вижда само като „приятелка с облаги“, а не като жена за сериозна връзка.

11. Той се среща с някоя и вие сте наясно с това, той не се крие от вас. Това е очевиден знак, че ви приема само като приятел.

Коментирай