Продукти
	За тестото:
	около 2 ч. ч. брашно
	1 ч. л. бакпулвер
	щипка сол
	1/2 ч. ч. олио
	1 ч. ч. кисело мляко
	За плънката:
	100 г кайма от телешко месо
	1 яйце варено
	мащерка
	За поръсване:
	мащерка
	Приготвяне:
	Поставете каймата в тиган и запържете, докато се получи на парченца. Свалете от огъня. Добавете настърганото яйце и щипка мащерка.
	От продуктите за тестото замесете меко тесто. Разточете. С чаша отрежете кръгче, по средата поставете плънка, прегънете на две и в края защипете с вилица. Намажете с жълтък и поръсете с мащерка. Поставете в тава, намазана с масло или покрита с хартия за печене.
	Печете около 20 минути на 180 градуса.
	Добър апетит!
Прочетете още: