Меню

Ябълки в шоколад с ядки

22 октомври 2014 | 15:50 | Михаела Лазарова
Добави в любими
3-4 ябълки
2 шоколада по ваш избор
200 г счукани ядки по ваш избор
дървени пръчици за дръжки

Продукти
Приготвяне

Измийте и подсушете ябълките. Премахнете дръжките им. С нож направете малък процеп от страната на дръжките навътре, за да може по-лесно да поставите дървените пръчици. На водна баня или в микровълнова фурна разтопете шоколада.

След това вземете една ябълка, потопете я в него и поръсете обилно с ядки. Преди консумация оставете шоколада да стегне добре върху ябълките. За тази цел може да ги поставите за малко в хладилника.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )