Меню

Хляб с моцарела и чесън

18 януари 2020 | 06:36 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
Добави в любими
200 г настъргана моцарела
1/2 ч.ч. бадемово брашно
100 г крема сирене
1 супена лъжица чесън на прах
1 ч.л. бакпулвер
щипка сол
1-2 големи яйца
За намазване на хляба:
1 супена лъжица разтопено масло
1 скилидка стрит чесън
1 супена лъжица настърган пармезан
няколко стръка магданоз
30 мин

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В купа комбинирайте сирената, разтопеното масло, бакпулвера, чесъна на прах, щипка сол и бадемовото брашно. Разбъркайте добре и прибавете яйцето. Полученото тесто разстелете в тава с помощта на пръстите си върху хартия за печене. В купичка комбинирайте съставките за намазване на хляба, разбъркайте ги добре и намажете тестото обилно. Печете в предварително загрята фурна на 190 градуса за около 15 – 20 минути.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай