Меню

Бисквитена торта с крем пудинг и шоколад

3 август 2020 | 09:23 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
За форма с размери 22x30 см
2-3 пакета бисквити по ваш избор
1 пакет ванилов пудинг без варене
400 мл течна сметана за разбиване
За глазурата с шоколада:
400 г шоколад 
300 мл течна сметана
240 мин

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Започнете да потапяте една по една бисквитите в млякото и да ги подреждате в тавата. След като първият ред е готов, може да го намажете с крема, който се приготвя като комбинирате млякото с пудинга. Отделно разбийте до пухкавост сметаната и я комбинирайте с пудинга. След това подредете втори ред, като отново потапяте бисквитите в млякото и намажете с крем. Последният ред на тортата трябва да е само с крем. На водна баня разтопете шоколада, заедно със сметаната. Когато се получи гладък крем и е леко охладен, може да намажете тортата, след което я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.

Спести си чакането по опашки и поръчай бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай