IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Megavselena.bg
Boec
Posoka
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Да си поговорим
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Тест
Видео рецепти
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Пиле миланезе
1 декември 2023 | 06:30 |
Илияна Николова
лесно
Добави в любими
60 мин.
Порции: 2
Продукти
2 големи яйца
Сол и черен пипер на вкус
¾ чаша брашно
1 чаша хлебни трохи или галета, овкусени с подправки
2 бр. пилешки гърди без кост на половини
¼ чаша олио за пържене
1 лимон, нарязан на полумесеци
Приготвяне
Загрейте фурната на 200 градуса. Разбийте яйцата в купа.
Добавете към тях солта и пипера, разбъркайте. В отделни две купи сложете галетата и брашното.
Оваляйте всяко парче месо първо в брашното, след това в сместа с разбитите яйца, накрая в галетата.
Загрейте олиото в тиган на средна към висока температура.
След като се загрее добре, запържете месото за 2-3 минути от всяка страна.
Прехвърлете в тава за печене. Сложете да се пече в загрята фурна за още 30-40 минути.
Свързани статии
Супа с пиле и сладка царевица
Сочни пилешки бутчета с вкусна марината
Пилешки шишчета с вкусна марината
Снимка: iStock
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
рецепта
италианска кухня
пиле миланезе
Коментирай
Последни
Четени
7 заблуди, които си казвате, за да останете с грешния човек
8 любими италиански рецепти
Пълнолуние в Козирог на 10 юли – интензивна енергия
Дневен хороскоп за 8 юли, вторник
Дневен хороскоп за 9 юли, сряда
3 зодии ще се радват на повече пари до края на юли
Шанс за спасение: Lockheed Martin предлага да достави проби от Марс на половин цена
Древен свят на 140 хил. години бе открит на океанското дъно
Нов подход в търсенето на извънземен разум: Къде насочват усилията си експертите
Дошъл от Космоса: В Австралия откриха камък, по-стар от планетата Земя
Ясна е причината за смъртта на актьора Майкъл Медсън
Усещане за лято – Как правилно да използваме бронзант за красив шоколадов тен
Кая Гербер грее от любов с гаджето си Люис Пулман
Брижит Макрон постави отново съпруга си Еманюел Макрон в неудобно положение
Как уреята помага на кожата?
Какво преживява тялото ни след раждането?
Какво представлява цистоскопията и какво е нейното предназначение?
Кожни инфекции и грижа за кожата при по-възрастните през лятото
Шей Мичъл подлуди по бански от Италия
Джеси Джей с блага вест: Ракът не се е разпространил
Венера в Близнаци - какво чака зодиите?
София Вергара - топлес в Ибиса
продава, Къща, 60 m2 Пловдив, Кършияка, 99949 EUR
продава, Парцел, 3827 m2 Перник област, с.Егълница, 31700.1 EUR
продава, Офис, 129 m2 София, Манастирски Ливади, 225000 EUR
продава, Четиристаен апартамент, 140 m2 София, Младост 2, 555000 EUR
Готварство
8 любими италиански рецепти
Гъмбо със скариди, кайма, бекон и бамя
Разкошни макарони на фурна с кафява захар
Категории