Меню

Царевичен пудинг

5 декември 2023 | 07:00 | Илияна Николова
лесно
Царевичен пудинг
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне
  1. Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете тава за печене с малко мазнина. 
  2. Разбийте яйцата в купа с миксер.
  3. Добавете млякото, разтопеното масло, захарта, царевичното нишесте.
  4. Разбивайте с миксера, докато се смесят напълно. Накрая добавете и царевицата.
  5. Разбивайте до пълното хомогенизиране. 
  6. Излейте сместа в подготвената тава.
  7. Печете в загрята фурна за около 1 час или до златисто.
  8. Сервирайте пудинга напълно изстинал. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай