Меню

Лесна рецепта за мус с шоколад и тиква

11 януари 2024 | 08:46 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Снимка: istock
20 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне
  1. Шоколадът трябва да се разтопи хубаво на водна баня. 
  2. Сложете тиквата в купа и добавете към нея разтопения шоколад. 
  3. С помощта на пасатор, миксер, а може да ползвате и кухненски робот, смелете всичко. 
  4. Прехвърлете сместа в подходящи купички, формички, чаши и покрийте със свежо фолио. 
  5. Поставете ги в хладилник и оставете да се охладят за поне 2 часа. 

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай