IMG
Investor
Dnes
Bloombergtv
Bulgaria On Air
Gol
Tialoto
Az-jenata
Puls
Teenproblem
Automedia
Imoti.net
Rabota
Az-deteto
Blog
Start
Posoka
Boec
Хороскоп
Таро карта
Съновник
Тест
Готварство
Ръкохватки
Закуски
Салати
Основни
Десерти
Супи
Предястия
Здраве и красота
Мода
Интимно
Свободно време
За дома
Семейство
Влог ето как
Подкаст
Бременност
Хороскоп
Таро карта
Съновник
Тест
0
Начало
Готварство
Меню
Закуски
+
Тестени
Сандвичи
Салати
+
С месо
С риба
С паста
Със зеленчуци
Основни
+
Птиче
Свинско
Говеждо
Дивеч
Агнешко
Яхнии
Паста
Пица
Десерти
+
Торти
Кексове
Палачинки
Чийзкейкове
Плодови
Шоколадови
Мъфини
Глазури и кремове
Супи
+
С месо
Със зеленчуци
Крем супи
Бистри супи
Библиотека
+
Сосове
Как да?
Най-доброто от
Топ готвачи
5 вкусни кухни от цял свят
Предястия
+
Топли
Студени
Напитки
+
С алкохол
Без алкохол
Коктейли
С кафе
Шейкове
Смутита
Вегетариански
+
Веган
С яйца
С риба
С млечни продукти
Печива
+
Питки
Хляб
Баници
Козунаци
Бутер тесто
Кифли
Кроасани
Соленки
Риба
+
Рибни
Морски дарове
Зимнина
+
Туршии
Сладка и конфитюри
Компоти
Лютеници
Празнични рецепти
+
Коледа
Нова година
Великден
Гергьовден
Никулден
Бъдни вечер
Сезонни рецепти
+
Летни
Зимни
Пролетни
Есенни
Мултикукър и пекарна
+
Мултикукър
Хлебопекарна
Ръкохватки
+
Рецепти
Видеа
Звездни рецепти
+
БГ Звезди
В Холивуд
Вкуси света
+
Рецепти от света
Панирани пилешки гърди с пармезан
13 февруари 2024 | 06:30 |
Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
лесно
Добави в любими
45 мин.
Порции: 3-4
Продукти
500 г пилешки гърди без кожата
4 яйца
сол и черен пипер на вкус
няколко стръка наситнен див лук
100-120 г настърган пармезан
брашно за овалване
няколко бучки масло за пържене
Приготвяне
Нарежете пилешките гърди наполовина по дължина.
След това ги начукайте с чук за месо, за да станат още по-тънки и крехки.
В купа разбийте яйцата и добавете към тях пармезана, черен пипер и сол, дивия лук.
В плоска чиния сипете малко брашно.
Загрейте на котлона дълбок тиган и разтопете маслото.
Оваляйте леко в брашно от двете страни всяко парче месо.
След това го потопете добре в яйчената смес и го сложете в тигана.
Запържете добре от двете страни.
Сервирайте с гарнитура по ваш избор.
Снимка: iStock
Опитайте още:
Паниран карфиол с подправки
Панирани топки моцарела
Класически лучени кръгчета
Как бихте оценили рецептата?
Етикети
пържени кюфтета
рецепти с пилешко месо
Коментирай
Последни
Четени
Любовен хороскоп за 29 април – 5 май
Таро карта за 27 април
Дневен хороскоп за 27 април
Тест: Дървото на желанията
Женски хороскоп за май
Плодове, които можете да ядете, ако имате диабет
Обедна прогноза
"Синя зона" за платено паркиране в София и в неделя?
Студенти бягат благотворително в подкрепа на деца със синдром на Даун
17 души са ранени при 12 катастрофи в страната за денонощието
Fitch: Липсата на стабилно правителство може да забавят влизането на България в еврозоната след 2025 г.
Мутафчиев: 1 май е твърде късно за обединение на леви формации
Киев: Русия е ударила 4 ТЕЦ-а в три украински области
Закриха автобусна линия 384 до летището в София
Фитнес мотивация – тренировките на Тейлър Суифт не са шега работа
Маникюр за Великден – зайци, яйца и пастелни цветове
75 Hard Challenge – фитнес предизвикателството, което подлуди света
София Буш се призна за хомосексуална: Връзката с жена ме съживи
Коклюш и усложнения при възрастни
Министерство на здравеопазването започва мерки срещу коклюша
Две мозъчни области са свързани с психоза
Предсърдното мъждене засяга все повече млади хора
3 зодии, които се държат детински
4 хита в маникюрите за Великден
Джена Дюън - изморена заради бременността, Стив Кази ѝ помага
Зендая показа кои рокли са хит за пролетта
Готварство
Брауни с фурми и орехи без печене
Великденски сладки
3 пролетни рецепти за обяд под 450 калории
Категории