Опитайте едно изкушение, което ще се превърне в следващия ви любим десерт. Хрупкави бисквити с меласа и захар, разпукана коричка и дълготраен вкус в устата след като им се насладите. Този десерт е чудесен придружител на кафето ви. 
	
		Приготвяне
	
	
	
				
			                                 - 
                                    Поставете първите 7 съставки в купата на миксера и разбийте. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Добавете разтопеното масло и отново разбийте с миксера. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Добавете меласата и млякото, разбийте с миксера. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Разделете тестото на две порции. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Увийте всяко топче тесто с найлоново фолио и охладете в хладилника за 2 часа. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Загрейте фурната на 200 градуса. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Покрийте плитка тава за печене с хартия. 
                                
 
				                                 - 
                                    
С пръсти оформете малки топчета от тестото. 
                                
 
				                                 - 
                                    
В чиния поставете отделно бялата захар и пудрата захар. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Оваляйте всяко топче първо в гранулираната захар, след това в пудрата захар. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Подредете бисквитите в тавата за печене. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Печете за 15 минути или докато захарната коричка започне да се напуква. 
                                
 
				                                 - 
                                    
Оставете бисквитите да изстинат върху решетка за 10 минути, преди да поднесете. 
                                
 
						
			 
 
                
                
                
            
Снимка: iStock
		
			Как бихте оценили рецептата?