Меню

Картофени гофрети с пармезан

12 юни 2025 | 07:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Картофени гофрети с пармезан
50 мин.

  • Порции: 3-4

Гофретите винаги са добро решение за закуска, обяд или когато ни изненадат гости. Опитайте и тази рецепта за картофени гофрети с пармезан.

Продукти
Приготвяне
  1. Обелете и сварете картофите в леко подсолена вода. 
  2. Прецедете ги и ги сложете в купа. 
  3. Добавете останалите съставки към тях и намачкайте картофите. 
  4. Загрейте гофрретника. 
  5. Капнете една – две капки олио. 
  6. Разпределете равномерно част от картофената смес. 
  7. Гответе, докато се получат златисти и хрупкави гофрети. 
  8. Сервирайте ги така, както обичате да консумирате солени гофрети. 

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай