Меню

Ароматна есенна салата с печени чушки и аншоа

25 септември 2025 | 07:30 | Михаела Лазарова
лесно
Добави в любими
Ароматна есенна салата с печени чушки и аншоа
45 мин.

  • Порции: 2

Свързваме аромата и вкуса на печените чушки с есента. Днес от кулинарната ни рубрика споделяме една ароматна есенна салата с печени чушки и аншоа.

Продукти
Приготвяне
  1. Чушките се изпичат. 
  2. След това се обелват и почистват от семките. 
  3. Не ги изплаквайте с вода, за да запазите уникалния им аромат. 
  4. Нарежете ги според вашите желания. 
  5. Сложете ги в чиния. 
  6. Добавете към тях аншоата, ригана и зехтина. 
  7. Разбъркайте добре всичко и оставете салатата да престои 30 минути, преди да я сервирате. 
  8. Така вкусовете ще се смесят добре.

Свързани статии

Свързани статии

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай