За дома

Фотоапарат колкото тесте карти

30.03.2006г. / 15 19ч.
Аз жената
Фотоапарат колкото тесте карти

Искате стилен и функционален фотоапарат, който не заема много място и се побира в малка дамска чантичка. На тези изисквания отговарят всички устройства от най-новата гама цифрови фотоапарати на HP - Photosmart R927, Photosmart R727, Photosmart R725, Photosmart М527, Photosmart М525, Photosmart М425 и Photosmart Е327 digital camera.
Не по-големи от тесте карти, HP Photosmart R725, R727 и R927 са вдъхновяващи с външния си вид фотоапарати, които са предназначени за начинаещи фотографи.
За първи път HP пуска 8-мегапикселов фотоапарат в лицето на HP Photosmart R927, който ще задоволи нуждите и на взискателните потребители. С 3X оптично увеличение и разделителна способност съответно 6.2 мегапиксела (MP) при HP Photosmart R727 и R725 и 8.2 мегапиксела (MP) при HP Photosmart R927, запалените фотографи могат да увеличават всяка уникална снимка до размера на постер, без да се отрази на качеството на изображението. Тези тънки цифрови фотоапарати с метален корпус от неръждаема стомана при HP Photosmart R927 с дебелина 26 мм и от алуминий при HP Photosmart R727 и R725 – 23 мм притежават пълноцветни LCD екрани и ъгъл на видимост от 170 градуса. С помощта на които разглеждането и редактирането на изображения с вграденото меню става още по-лесно.

Практична функция е HP Instant Image Advice system, която посочва в реално време нуждаещи се от коригиране проблеми на изображението, като например преекспониране. След автоматично сканиране на изображението, програмата отвежда клиента до екран, инструктиращ го как да бъдат направени необходимите настройки, за да се получи идеалната снимка.
Други Real Life технологии на HP включват вградена възможност за панорамно наслагване, отстраняване ефекта на червените очи и HP Video Prints, който позволява клиентите да изберат и съхранят във фотоапарата сцена от видеозапис, която да изпратят на някого или да отпечатат широкоъгълни снимки.
Новоразработената HP Design Gallery включва цяла гама от ефекти, като например 10 различни рамки, 12 различни филтъра и четири цветови ефекта за персонализиране на изображенията.
Снимките могат да се отпечатват направо от фотоапарата, без да се налага свързване към PC, като се използва технологията Pictbridge или слотове за карти. За фотографите, които залагат на напълно безжична работа, и двата фотоапарата могат да бъдат свързани към HP Photosmart 6222 безжична докинг станция. С помощта на тази докинг станция потребителя може да използва дистанционното управление към апарата, за да управлява безжично снимките си и да ги разглежда чрез TV интерфейс.

Коментирай