За дома

Моят виртуален тик-так

03.04.2006г. / 23 17ч.
Аз жената
Моят виртуален тик-так

Приемам конкурса за боравене с най-сложен уред в неговата метафорична светлина. Ясни са някои от популярните уреди, които биха могли да посочат повечето от съвременните техно дами – цифрови апарати, компютри, GSM-и и т. н.

За мен обаче, най-сложен и дори невъзможен уред си остава часовникът. И то не в смисъла на неговото разпознаване (естествено!), а на съвместяването на многобройните задачи и ангажиментите, свързани с него.

Мечтата ми е да бъде изобретен часовник, който да отмерва 1 час като поне три такива. С него ще мога да се изявявам по-добре в работата си; да съм всеотдайна майка за двете си деца и разбира се, да отделям повечко време за себе си, за да се поглезя. Така бих могла да бъда на няколко места едновременно – без да закъснявам за родителска среща, в същия ден, когато трябва и да изляза от работа заради минаването на инкасатори по отчитане на водомерите например! Подобен ефект би имало също и едно летящо килимче, което все поръчвам, но още не съм получила от милия Дядо Коледа.

Да, в сравнение с тези вихрени и неукротими 24 часа, сигурна съм никой уред не е достатъчно сложен и не може да ни затрудни, мили дами и майки!

Изпращам своя снимка с любимия си и (за жалост безупречно точен) часовник!

Коментирай