За дома

Коя ароматна есенна свещ отговаря на зодията ви

За Водолеите е запазен ароматът на канела

02.09.2019г. / 08 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Есента и ароматните свещи вървят в комбинация и тъй като есента вече е тук, сега е моментът да обърнем внимание на подходящите свещи според зодиакалния знак.

Овен


Овенът обича комфорта и уюта, а сред любимите и подходящи аромати за него са ванилия, карамел, индийско орехче и печени пекани (американски орех).

>> Какъв цвят е аурата ви според зодията? <<

Телец

Телецът е известен в зодиака като една от най-взискателните и прецизни зодии. Което означава, че им подхожда изискан и класически аромат като канела, карамфил, лек портокалов нюанс, роза, кедър и кехлибар.

Близнаци

Не е клише, ако кажем, че Близнаците често проявяват двойствената си природа, защото това просто е така. И тази тяхна особеност си личи и в ароматите, които им подхождат, а те са сандалово дърво, комбинирано с цветните нотки на мимоза и кардамон.

>> Подходящи цветя и билки за всяка зодия <<

Рак


Идеалният ден за релакс на зодия Рак е навън, сред природата и всички нейни аромати. Затова не се учудваме, че подходящите нотки за тях са решени именно в мирис на дърво, карамфил, кехлибар, сандалово дърво, пачули. Тези аромати пренасят Раците там, където се чувстват най-добре – сред природата.

Лъв

Лъвовете обичат всичко смело, екстравагантно и немислимото за други, за тях е ежедневие. За тази жизнерадостна зодия подходящи са свещите с аромат на свежа трева, нотки на жасмин, водна лилия и листа от хибискус.

>> Суперхрани за всяка зодия <<

Дева

Девите искат домът им да ухае така чисто, както е и перфектен, излъскан до блясък. Но не мислете, че стандартните аромати са присъщи на тази зодия, напротив. Нотките, които им подхождат са на червена ябълка, златен нектар и топъл аромат на карамфил.

Везни

Везните са комуникаторите на зодиака, истинска социална пеперуда, която прелита от разговор на разговор. Ароматът, който ги описва и успокоява е пикантен и с дъх на червено вино.

Скорпион


Леко горчив портокал и лимон, смесен с лека нотка на мускус, ще придаде екзотичната вибрация, от която се нуждаят чувствителните и силни Скорпиони.

Стрелец

Като Раците, Стрелците обичат природата и да са навън колкото се може повече. Това означава, че подходящите аромати трябва да наподобяват мириса на трева, дърво, цветя.

>> Кой е вашият грях според зодията <<

Козирог

Козирозите могат да бъдат определени с 2 думи: семпли и елегантни. Аромат на ябълка, в съчетание с мирис на орхидея, е идеален за тях.

Водолей

За представителите на тази зодия, отличаващи се с нестандартно мислене и бягство от всякакви стереотипи, подходящите аромати са на нар и канела, които обрисуват енергичната им страна. Ванилията и кехлибарът от друга страна пък импонират на леко притеснителната им природа, така че, който и от тези аромати да си вземете, няма да сгрешите.

>> 20 отличителни черти на зодия Водолей <<

Риби

Рибите са зодията, която обича да се усамотява и особено цени домашния уют. И сънят. А какво по-приспивно и унасящо средство има от приятна, ароматна свещ за релакс? Ароматите, които приличат на знака на Рибите са ветивер и бергамот.

Снимки: iStock

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време