За дома

Фъншуй кристали, които подобряват вибрациите в дома

По-добра енергия вкъщи

25.02.2024г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Фъншуй кристали, които подобряват вибрациите в дома

Фъншуй може да ви помогне да подобрите енергията в дома си, така че да привлечете всичко онова, за което мечтаете. Стига да знаете как да подредите предметите вкъщи, какви подходящи цветове да изберете и какви допълнителни елементи да добавите, домът ви може да се превърне в повече от крепост. 

Кристалите са именно сред тези елементи, които можете да добавите според фъншуй. Всеки от кристалите носи специфична енергия и допринася за подобряване на вибрациите в дома. Поставянето на определени кристали на определени места в дома може да даде истински енергиен тласък във всеки аспект от живота ви. 

Кои са фъншуй кристалите, които подобряват вибрациите в дома?

Розов кварц в спалнята за любов 

Розовият кварц усилва любовната енергия. Поставете розов кварц в спалнята, където е вашият любовен сектор. Той ще подобри генерирането на любовна енергия и ще заздрави връзките ви, както и ще увеличи шансовете ви за откриване на любовта. 

Свързани статии

Солна лампа до компютъра 

Ако поставите солна лампа от хималайска сол в близост до компютъра ви или домашното ви работно място, това ще ви помогне да сте по-продуктивни и креативни. Солната лампа ще стимулира всички дейности, с които се захващате, ще допринесе да избистрите ума си и да извадите най-ценните си качества, така че да ги впрегнете в името на професионалния просперитет. 

Малахит в хола 

Поставянето на малахит във всекидневната, където прекарвате голяма част от дните и вечерите си, ще ви помогне да се радвате на повече семейна идилия и топлота. Малахитът насърчава сближаването и хармонията в семейството и дома. 

Аметист на бюрото 

Поставянето на аметист на бюрото или на холната ви маса ще подпомогне постигането на финансовите цели. Този прекрасен лилав кристал поддържа елемента огън, което носи много късмет по отношение на парите и финансовото състояние. Ако имате намерение да се захванете с голям финансов проект, аметистът ще способства успехът ви да е максимален. 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 месеца )