Здраве и красота

Електрическата четка мие зъбите с над 40 000 движения в минута

В сравнение с обикновената четка за зъби

20.08.2013г. / 17 40ч.
Аз жената
Снимка: Oral B

Снимка: Oral B

Както всеки знае, поддържането на добра устна хигиена е от голямо значение за общото ни здраве, но често е трудно да се преценят натискът, продължителността и зоните за почистване на зъбите за постигане на максимални резултати. Въпреки че не дотам старателното измиване на зъбите може да не е проблем, ако се случва от време на време, с течение на времето то може да доведе до образуване на плака, зъбен камък, кариеси и възпаление на венците. С новата система на Oral-B - Triumph 5000 with SmartGuide, всеки има възможност да използва последна технология в собствената си баня. 
 
Интуитивната технология 

Свързани статии

Oral-B Triumph 5000 със SmartGuide доказано помага в подобряването на навиците за грижата за оралната хигиена и общото здраве на устата. При миенето на зъби с обикновена механична четка то се влияе от човешкия фактор, а именно – четкане с голям натиск, миене за по-кратък период от препоръчителните 2 минути и понякога миене по един път на ден. Електрическата четка отвежда миенето на зъби на следващо ниво - от грижа до обучение, като променя отношението на потребителя към миенето на зъбите и възнаграждава правилните техники. Тя помага на хората да разберат кога четкат зъбите си достатъчно дълго време, дали почистват еднакво всички части на устата и с еднакъв натиск. Това превръща миенето на зъбите в приятно преживяване благодарение на интерактивния личен инструктор и системата за „емоционално” поощрение.

Революция в грижата за устната хигиена

Новата електрическа четка Oral-B® Triumph® 5000 със SmartGuide™ дава на хората сила за постигане на по-добра устна хигиена за цял живот. Почистващата 3D технология осигурява почистването на всеки зъб поотделно със сила от 8 800 осцилиращи движения и 40 000 въртеливи движения в минута. Четката прониква дълбоко до най-трудно достъпните места и предотвратява възпалението на венците, отстранявайки натрупаната плака. 
 
Четката доказано помага за:
1. Продължително миене – пациентите са средно 5 пъти по-склонни да мият зъбите си за препоръчителните 2 минути, два пъти на ден; 
2. Четкане  с по-малко натиск - 93% от пациентите са намалили силата на натиска, с която четкат зъбите си  в рамките на 30 дни; 
3. По-старателно почистване - 92% от пациентите значително са подобрили качеството на измиване в рамките на 30 дни.
 
Троен контрол върху натиска за по-добро измиване

Специалистите на Oral-B знаят, че оптимални резултати при почистването се постигат, когато натискът  при четкането на зъбите е правилен. Ако натискът е твърде силен, движението на влакната се влошава и като следствие намалява контакта с повърхността на зъбите, което води до по-неефективно отстраняване на плаката. Системата за контрол на натиска предпазва чувствителните венци по време на четкане и помага на потребителите да почистват зъбите си с оптимален натиск за максимални резултати. Новата система за контрол на натиска е решение за хората, които четкат зъбите твърде агресивно. С течение на времето това може да доведе до износване на меките тъкани. Новата електрическа четка Triumph визуално помага на потребителите да мият зъбите си по-дълго и с необходимия натиск, като намалява пулсиращите движения, ако потребителите натискат твърде силно. Прекалено силният натиск се визуализира посредством мигаща червена светлина на дръжката на четката, а скоростта преминава към чувствителен режим всеки път, когато натискът се усили. 
 
Новите функции на Oral-B:

  • Тройна система за контрол на силата на натиска
  • Подобрена ергономичност на дръжката, ново и по-удобно покритие 
  • Звуков професионален таймер
  • LED дисплей в модерен цвят, който предлага по-добър контраст 
  • Повече интуитивни икони за различните режими  
  • SG Star система, която дава обратна връзка за качеството на почистване в реално време. 
Коментирай