Кое е по-голям проблем за вас – да не може да изговаряте правилно „р” или да ви е мокро, студено и депресивно през месеците с „р” в името? Определено първото е поправимо, а второто преживяемо. За едни по-лесно, за други по-трудно, но трябва да се справяме с живота такъв, какъвто е и то по най-добрия възможен начин.

Златната есен дано да ни поглези с по-топли и много слънчеви дни. Да можем да облечем за последно летните рокли и да дефилираме по улиците, преди да ни удари влагата и мъглата и да се налага да се загръщаме с дебели шуби и шлифери.

Още по темата

И защото все още е лято и да се надяваме да го има поне до Нова година, е добре да запазим талията си, такава каквато сме я имали на плажа. Не бива да се отпускаме и да разпускаме колана.

Най-лесно знаете става с разтоварващата лунна диета, която включва 4 пъти в месеца по време на лунните фази прием само на вода, чай и прясно изцедени плодови сокове. Смята се, че лунните фази влияят върху физиологията на жената и точно в тези дни може да се отслабне много по-лесно.

И най-вече, ако сте заковали кантара на желаните килограми да ги поддържате такива до следващото лято. За целта лунната диета ще ви свърши идеална работа, комбинирана с повече движение и гимнастика.

Лунни фази – септември 2013 година

5 септември 2013, 14:37 часа – новолуние
12 септември 2013, 20:09 часа – първа четвърт
19 септември 2013, 14:14 часа – пълнолуние
27 септември 2013, 6:56 часа – последна четвърт