Здраве и красота

Меган Фокс е лицето на нов чувствен аромат

Актрисата бе избрана за лице на новия парфюм на Avon

28.08.2013г. / 11 33ч.
Мария Дуковска
Снимка: Avon

Снимка: Avon

Неустоимата актриса Меган Фокс e лицето на новия аромат на AVON – Instinct. Той ще бъде представен на българския пазар в началото на есента. Икона на красотата и дама с изпепеляващо присъствие на екрана и в живота, Меган е идеалният избор за лице на новия завладяващо екзотичен аромат. С чувствените си плодово-флорални нотки, които пораждат опияняващо чувство на отдаване на първичните желания, Instinct е възхвала на чувствеността и дръзката красота, която Фокс въплъщава. Дървесните ухания с лек цитрусов привкус са в основата на аромата Instinct за Него.

„Когато AVON ми предложиха да стана лице на Instinct, бях развълнувана от възможността да представям тези аромати”, каза Меган. „Толкова се радвам, че ще бъда част от бранд, който винаги съм обичала и уважавала.”



Свързани статии

Нотките: Парфюмът улавя дивата и първична чувственост на момента, в който падат предразсъдъците и сетивата се изострят. Изкусителните аромати дават воля на първичния инстинкт и ви позволяват да се отдадете на изпепеляващата сила на желанието. Подобно на тръпката от случайна среща, ароматите улавят опияняващото изживяване от неустоимото привличане между двама души.

Съставките:

За нея:

Искрящи треви: буйна свежест, която ви пренася в тайна градина, където сетивата едва доловимо са докоснати от капки роса и слънчеви лъчи.

Камелия ScentTrek™: една от специалните ScentTrek™ съставки  на Givaudan, опияняващият аромат ви обгръща като воал от венчелистчета, които се разгръщат, за да разкрият съблазнителен и примамлив аромат, белязан от усещане за  неустоимо изкушение и желание.

Чувствено сандалово дърво: смолистата нотка поражда меко и екзотично дървесно усещане с неповторим характер, Омекотяващо кожата, сандаловото дърво има успокояващо действие и ще ви остави с усещането, че сте обвити в богата чувственост.

За него :

Дива мандарина: дарява взрив от сочни и ободряващи ухания

Градински чай: придава характер и земна мъжественост на аромата

Абаносово дърво: осигурява дълбочина, сила и първична чувственост

Коментирай