Здраве и красота

Прически за къдрави коси

Как да оформите красивите букли в женствена прическа

05.09.2013г. / 09 09ч.
Михаела Лазарова
Певицата Бионсе. Снимка: Reuters

Певицата Бионсе. Снимка: Reuters

Къдриците и вълните в косите никога няма да бъдат демоде. Това силно пролича и от седмиците на модата в Париж, Милано, Лондон..., където бяха показани колекциите за предстоящите сезони. Когато искате да изглеждате секси и женствено, прическа с няколко букли винаги е добър избор.

Невероятно е колко много възможности се откриват пред вас за създаване на перфектни къдрици. Започнете от различните модели ролки. Някои са за ситно къдрене, други придават обем. Преси за коси, които могат да накъдрят косата ви само за няколко секунди, защитавайки я от високите градуси, традиционни маши за къдрене, ретро преси.

Свързани статии

Със сигурност сме изпуснали някоя иновация докато изреждахме тези. Едно е сигурно – къдравите коси правят жената по-красива. Тези, които са с естествено къдрави коси са късметлийки. За всички останали има достатъчно добри стилисти на помощ и разбира се набор от приспособления за къдрене.

Едни от най-красивите дами в шоубизнеса са поредното доказателство колко много лица имат къдравите коси. Колко много добри идеи са съчетани в буклите. Именно затова, те ги носят върху себе си –Сара Джесика Паркър, Риана, Бионсе...

Разгледайте галерията ни с прически.

Ще видите много и различни варианти на къдрави коси. Те са едно предложение за това как да оформите накъдрените кичури. Под формата на небрежен кок или на една страна. Вие решавате.

Снимка: Reuters

Коментирай
Свободно време