В очакване на първите снежинки и коледните и новогодишни празници е време да помислите не само какъв ще бъде вашият празничен тоалет и грим, но и маникюр. Споделяме първата идея за тематичен красив маникюр, който вие или вашата маникюристка да направи.

Още по темата

Трябват ви бял лак, сребърен лак, червен лак с брокати, зелен лак, тиксо, малки камъчета или капси. След като сте нанесли базата за лак, нанесете два пъти от белия лак върху всички нокти с изключение на безимения пръст, на който ще поставите акцента. На него нанесете два пъти от сребърния лак.

Изчакайте да изсъхне добре. Следва да направите красивите червени линии и зелената елхичка. С помощта на тиксо изрежете тънки лентички, които да залепите върху ноктите си по този начин.

Нанесете най-напред от червения лак с брокати. Изчакайте да изсъхнат добре и чак тогава премахнете тиксото ( внимателно). След това вземете зеления лак, за да направите и елхичката. След като и той изсъхне, премахнете тиксото и с помощта на топ лак закрепете камъчетата или капсите. Нанесете топ лак и върху останалите нокти. Очаквайте още красиви идеи за празничен маникюр.

Снимка: pollypolish.com