Здраве и красота

Фюжън грижа за истински полъх свобода за кожата

Това е раждането на една уникална грижа за кожата, благодарение на Avène

03.02.2016г. / 15 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Avène

Снимка: Avène

Всяка жена се нуждае от грижа, която да бъде в съответствие с физиологията на кожата й, която да съхранява нейното равновесие и да й осигурява най-необходимото, без да я нарушава. Най-простичко казано – истински полъх свобода за кожата. Фюжън грижа, която притежава толкова изразен афинитет към кожата, че между тях не остават граници, а има пълно сливане.

Защото, днес очакванията на жените се развиха към по-обмислена, по-семпла и по-балансирана консумация. Те възприеха нови ежедневни навици, като обръщат все повече поглед към прием на здравословна храна, приоритет на качеството на продуктите, за сметка на количеството. Новите желания за потребление естествено се върнаха към есенциалното и избора на „точния баланс“.

По същия начин, по който те искат да изберат най-добрата храна за тяхното здраве, тези жени търсят за кожата си козметични формули, които са изцяло в баланс с нея и съхраняват нейното равновесие. За всички тези жени с високи критерии, Дерматологични лаборатории Avène преосмислиха новите Tolerance Extreme.

Това е раждането на една уникална грижа. Представяме ви формулите Tolerance Extreme, които са с грижа в синхрон с физиологията на кожата, която отговаря на най-есенциалните й нужди, концентрат на технология в услуга на семпла, но винаги точна формула.

Формулите Tolerance Extreme са свободни от излишни съставки и са ограничени само до 7 на брой ингредиента, необходими за възможно най-семплата хидратация на кожата, без да я нарушават. Имат физиологично съвместими съставки за респект към кожата и максимално доближаване до нейния състав. На кои продукти от серията Tolerance Extreme трябва да се доверите?

Представяме ви:

Tolerance Extreme Крем

За кожа, която се нуждае от повече комфорт, Tolerance Extreme крем е най-адаптираната ежедневна хидратация сутрин и вечер. Кремообразната богата текстура предоставя усещане за успокояваща свежест.

Благодарение на ултрафината дисперсия на капчици масло във водната фаза, неговата пенетрация е също много бърза. Кремът се слива с кожата и й оставя комфортен кадифен финиш. Резултат: хидратацията е налице, с немазен нелепнещ завършек, с усещане за кожа, която диша. В плюс успокоение на чувствителната кожа, благодарение на успокояващите и антииритативни свойства на Термалната вода Avène.

Tolerance Extreme Маска

Неизменно допълнение към ежедневната грижа, маската Tolerance Extreme осигурява интензивно успокоение и хидратация: истински курс с Термалната вода Avène само за 5 минути. Достатъчно е да се нанесе на плътен слой на лицето за кратка почивка и кожата ще бъде готова да се изправи пред предизвикателствата на новата седмица.

Tolerance Extreme Маска, една оригинална текстура с високо съдържание на глицерин, ще осигури интензивен свеж ефект. Идеално допълнение за всяка кожа, Tolerance Extreme Маска е също така хидратиращ жест, който до този момент не можеше да се предложи на свръхчувствителната кожа „в криза“.

Tolerance Extreme Емулсия

Усещане, което трябва да се преживее! Това е продуктът-фар на тази серия, фаворитът, емблематичният продукт, за който жените ще говорят... Tolerance Extreme Емулсия е най-впечатляващото въплъщение на фюжън хидратацията!

Едва нанесена на лицето, ултрасвежата млечна текстура мигновено се разтапя върху кожата. Абсорбцията е екстремно бърза и оставя изключително нежен финиш. Tolerance Extreme емулсия означава и Термалната вода Avène, налична в много висока степен, която разкрива своя успокояваща сила, в съчетание с физиологично съвместими емолиенти за хидратация с най-голям респект към кожата. Това е Tolerance Extreme отговор, който е изключително адаптиран за нормална към смесена кожа. За употреба сутрин и вечер.

Tolerance Extreme почистващо мляко

Tolerance Extreme Почистващо мляко е леко мляко, което почиства и демакиира чувствителната кожа, сутрин и вечер, с екстремна нежност, благодарение на микро-фини капчици липиди, които омекотяват замърсяванията. По този начин те биват по-лесно отстранени като кожата е чиста, хидратирана и успокоена.

Ако трябваше да запазиш само един-единствен продукт в банята си (на тоалетката си), това щеше да бъде?

Коментирай