Здраве и красота

Серум за бърз растеж на миглите и веждите

Прави ги гъсти и красиви

14.12.2016г. / 09 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка дама иска да има гъсти и плътни мигли и вежди. За жалост ежедневното нанасяне на грим, скубането на веждите, неправилното хранене, понякога и поставянето на изкуствени мигли, са причина за влошаването на състоянието им. Обикновено запълваме липсващите косъмчета с молив, а върху миглите дори и да нанесем няколко слоя спирала, те не са плътни и извити.

Важно е да не чакаме да оредеят, а да се грижим всеки ден за красотата им. Днес споделяме една невероятна комбинация от масла, която може да помогне да възстановите плътността на миглите и веждите.

За да си направите серума за бърз растеж, ще ви бъдат необходими:

В малка тенджера затоплете на водна баня кокосовото масло и прибавете към него останалите. След това ги прехвърлете в стъклено бурканче с капак. Вечер, след като сте почистили добре лицето си, с помощта на клечка за почистване на уши нанесете малко количество от маслата върху веждите и миглите, без да ги изплаквате.

Свързани статии

Тези масла ще подхранят космените фоликули, ще заздравят косъмчетата и ще стимулират растежа на нови. Правете тази грижа поне три седмици, всяка вечер или два-три пъти седмично, ако не страдате от оредяване.

Комбинацията от ароматни масла може да пробвате и за стимулиране растежа на косата, нанасяйки я около 30 минути преди измиване в корените на косата.

Коментирай