Здраве и красота

Как да се справите със стреса според зодията?

Телците да се хранят здравословно

03.11.2017г. / 13 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стресът е част от ежедневието на всеки от нас. От работата до личния живот, имаме безброй причини да се чувстваме напрегнати и без настроение. Важно е да се справим със стреса, за да продължим да осъществяваме плановете според желанията си.

Вижте как да се справите с него, според зодията ви. 

Овен

Интензивни тренировки – това е начинът Овен да се справи с натиска и напрежението на ежедневието. Ако сте родени под този зодиакален знак, насочете енергията си към физически дейности. Овенът винаги се опитва да направи всичко възможно и да превъзхожда във всичко, което прави. Освен тренировките и дългите разходки, е добре да прекарва повече време със себе си и да се наслади на спокойствието. 

Телец

Телците се напрягат много, когато изпаднат в неудобни ситуации. Ето защо е важно да обърнат внимание на храненето си. Здравословният режим може да им помогне да балансират. При стрес често хапват нездравословни храни. Имат нужда от хубава храна, отпускащ масаж и повече спокойствие. 

6 ползи за здравето от 20-минутната разходка

Близнаци

Близнаците винаги работят по строг график, който често отнема голяма част от тяхната енергия. Управлявани от Меркурий, съзнанието на хората, родени под този знак, винаги работи на пълни обороти. Те обичат да търсят отговори на своите въпроси. Споделянето с приятели им помага да се чувстват по-добре. Ето защо повече социални контакти и релакс терапии. 

Рак

Раците са известни със своята емоционалност. Те полагат големи грижи за хората около тях. Ако някой друг страда, те страдат двойно заради него. Раците са и големи домошари. За да се справят със стреса е добре да отделят повече време за себе си и да се отдават на хобитата си. Само така ще успеят да балансират.

Коментирай
Свободно време