Здраве и красота

Как да повишите положителните си вибрации?

Обърнете внимание на храната, която консумирате

25.04.2019г. / 07 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Светът е изграден от вибрации. Положителни, отрицателни. Някои успяват да достигнат до нас, други – не. Такива, които ние генерираме и от които се нуждаем. За да бъдем активни, развиващи се, споделящи, обичащи, щастливи, нашите положителни вибрации трябва винаги да са в баланс. Стресът понякога оказва влияние върху тях. За щастие има няколко малки стъпки, с които можем да запазим енергийните си нива. Вижте кои.

Осъзнайте мислите си

Първото и най-важно нещо, с което трябва да започнете са вашите мисли. Неслучайно казваме, че те се превръщат в материя. Всяка наша мисъл оказва влияние върху всеки аспект от живота ни, включително и върху положителните вибрации. Промяната няма да се случи за една нощ, но е важно да започнете и да бъдете постоянни. Позитивното мислене се гради постепенно. Една малка и зареждаща с приятни емоции техника е да поставите върху вратата на хладилника, кафе машината, бюрото си в офиса няколко вдъхновяващи мисли.

Медитирайте редовноДори само за минута – две, медитацията е онова време, в което може да насърчите вашата положителна вибрация. Правете я в обедната почивка, посещавайте йога или ѝ се насладете в края на деня у дома.

5 урока, на които ни учи най-щастливото място в света

Обърнете внимание на храната, която консумирате

Тя също ни зарежда с положителни или отрицателни вибрации. Има храни и напитки, които предизвикват мудност, раздразнителност, сънливост. От друга страна има и такива, които се грижат за тялото ни и по този начин и за нашата емоционална вибрация. Това са свежите плодове и зеленчуци, ядките, зехтинът, рибата. Най-добрият тест, който ще ви покаже кои храни са тези,. Които повишават вашите вибрации е да обърнете внимание на това как се чувствате след тяхната консумация.

Обърнете внимание на средата край вас

Започнете от дома си. Всяко едно нещо в него оказва влияние върху вашите вибрации. Снимки, картини, вещи, стари и неизползвани, дрехи, които не носите, растенията, цветовете, дори ароматът на дома ви. Помислете от кои неща не се нуждаете вече и ги махнете от дома си. Променете позицията на мебелите, ако имате възможност направете козметично освежаване. Използвайте аромати в дома, които ви карат да се чувствате приятно. Само от почистването на излишното ще почувствате лекота. Това е така, защото освобождавате място за новото и хубавото в живота си.

5 мантри за щастие

Какво ви казва музиката, която слушате?

Музиката има голямо влияние върху нашата вибрация. Ако искате да привлечете любов, слушайте песни за истинска, страстна, дълготрайна любов, но не с меланхолично въздействие. Веселата и динамична музика помага да се разсъним, да се усмихнем, да си представяме, че правим хубави и забавни неща. Всичко това повишава нашите добри вибрации.

Свързани статии

Какви са вибрациите на вашите приятели, роднини?

Когато искаме да повишим собствените си вибрации е важно да се обграждаме с хора, които носят положителен заряд. Заобикалящият ни кръг излъчва към нас положителна или отрицателна енергия, което се отразява на вибрациите ни.

Правете добро без да очаквате нищо в замяна

Актът на доброта към някого ни кара да бъдем по-щастливи, но е важно да не очакваме нищо в замяна. Дарете стари дрехи, купете хляб на беден, помогнете на колега. Направете го от сърце и ще повишите вашите вибрации.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
pri men mnogo e vajno da sum po4inala fizi4eski za da imam priatni vuzpriatia , a posle vsi4ko se podrejda
отговор Сигнализирай за неуместен коментар