Здраве и красота

Кирил Гуцов и неговите съвети за перфектен грим

Известният гримьор ще се включи на живо във Фейсбук страницата на Az-jenata.bg със съвети как да се грижим за красотата си

25.06.2020г. / 16 24ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Скъпи читатели,

Az-jenata.bg навършва 18 години от създаването си и по случай нашия рожден ден решихме да ви направим подарък, в знак на благодарност, че сте наши верни читатели и ни подкрепяте!

Добре знаем, че за всяка жена от изключително значение е нейният външен вид и грижата за красотата. За да сме ви полезни поканихме вдъхновяващия гримьор Кирил Гуцов, който ще ни сподели своите топ препоръки за грим през лятото и как да поддържаме перфектната си визия по всяко време. 

Кирил Гуцов е един от най-популярните гримьори у нас, като сред звездните му клиенти са били дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева-Муки, Силвия Кацарова, Нели Петкова, Николета Лозанова и много други красиви дами.

Очаквайте неговите професионални препоръки за грим във включване на живо в страницата на Az-jenata.bg във Фейсбук на 29 юни (понеделник) от 15:00 часа.

По време на живото включване Кирил Гуцов ще отправи специални съвети към дамите и ще сподели свои трикове за поддържане на съвършения грим и как винаги да изглеждаме блестящо!

Очакваме ви на 29 юни в страницата на Az-jenata.bg!


Коментирай