Здраве и красота

Домашната маска за лице на Хали Бери за перфектна кожа

Само 4 съставки

17.05.2022г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty

Снимка: Getty

Една от най-забележителните холивудски актриси и жени от шоубизнеса, която винаги успява да ни впечатли е Хали Бери. На 55 тя е в прекрасна форма и сякаш времето за нея няма значение, защото то я прави още по-забележителна. Бери е активна в социалните мрежи и често обича да споделя кадри от интензивните си тренировки, здравословни менюта, както и домашни трикове за красота.

Маската за лице на Джесика Алба с кокосово масло и кафе

Да, дори дамите от Холивуд, които си позволяват луксозна грижа за кожата на лицето, не пропускат домашните трикове за красота. Една от любимите маски на актрисата съдържа само 4 съставки. Бързаме да си ги набавим, за да поглезим и своята кожа. Какво ви е необходимо, за да си направите разкрасяващата маска на Хали Бери?

Свързани статии

В купичка смесете 2 супени лъжици охладен зелен чай, една щипка куркума на прах, половин чаена лъжичка лимонов сок и една четвърт чаена чаша гъсто кисело мляко. Всичко се смесва много добре. Върху предварително почистена и суха кожа нанесете от сместа. Изчакайте 3 минути, след което отново нанесете втори слой.

След като минат 10 минути, изплакнете със студена или хладка вода и нанесете подходяща козметика. Това са 4 съставки с невероятни ползи за здравето и красотата на кожата.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време