Меню

Пилешки гърди с гъби и топено сирене

31 декември 2015 | 10:45 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
3 супени лъжици зехтин
2 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на едри парчета
1 супена лъжица чесън на прах
1 скилидка чесън, смачкан
6 бр пресни печурки, нарязани
2 чаши накъсано топено сирене
45 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Запържете пилешкото заедно с чесъна и чесъна на прах. Гответе около 10 минути като разбърквате. Извадете месото.

След това добавете и гъбите в тигана. Гответе, докато омекнат. Върнете пилешките гърди обратно в тигана при гъбите. Поръсете с топеното сирене. Гответе докато сиренето се разтопи.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай