![3 супени лъжици зехтин
2 бр пилешки гърди без кожа, нарязани на едри парчета
1 супена лъжица чесън на прах
1 скилидка чесън, смачкан
6 бр пресни печурки, нарязани
2 чаши накъсано топено сирене](/media/files/resized/article/654x358/116/feb0735c1ddc61d4f172c561eaf52116-1f5481c151dbe07a151a6219caa709c0.jpg)
45 мин.
-
Порции: 2
Загрейте зехтина в тиган на средна температура. Запържете пилешкото заедно с чесъна и чесъна на прах. Гответе около 10 минути като разбърквате. Извадете месото.
След това добавете и гъбите в тигана. Гответе, докато омекнат. Върнете пилешките гърди обратно в тигана при гъбите. Поръсете с топеното сирене. Гответе докато сиренето се разтопи.
Снимка: iStock
Вижте още: