Свободно време

Основи на успешния бизнес тук и сега

„Основи на успешния бизнес тук и сега“ – Жюстин Томс, Поли Козарова

11.12.2012г. / 12 22ч.
Аз жената
Основи на успешния бизнес тук и сега

Представяме ви новата книга на Жюстин Томс (създателка на Az-jenata.bg) и Поли Козарова – „Основи на успешния бизнес тук и сега“.

Официалната премиера на книгата ще се състои на 13 декември 2012 (четвъртък) от 18 часа в M-tel Experience Store, ул. „Княз Александър I Батенберг“ 4, София.

За книгата:

В новия си съвместен проект Жюстин Томс и Поли Козарова се спират на една важна и не малко дискутирана в последните месеци тема – предприемачеството.

Основи на успешния бизнес тук и сега“ е книга за начинаещи предприемачи и всички, които се занимават с бизнес и имат нужда от знания и съвети за успешното му развитие.

Това е и книга за модерния мениджър – натоварен с огромни отговорности и с нула свободно време, но пълен с амбиция, мотивиран за успех и с безкрайно много идеи.

Книгата дава практически поглед към всички важни бизнес аспекти – стартиране на бизнеса, намиране на инвестиции, бизнес партньорства, човешки ресурси, иновации, маркетинг и продажби, управление на бизнес процеси...

Днес всички в България имаме нужда от мотивиращи и позитивни бизнес практики. Десет успешни български предприемачи от различни сектори споделят в книгата размисли за своя път в бизнеса. Младите и начинаещите предприемачи ще могат да сверят часовника си с професионалисти – български бизнес консултанти и експерти, които дават своите ценни съвети за управлението на съвременната фирма.

Защо книгата излиза именно през декември 2012-та? Защото е ясно – много нови начинания бележат началото си именно през януари. А през почивните дни всеки с идеи може да отдели време да прочете книгата за вдъхновение, да нахвърля основните си виждания на хартия, да състави бизнес план и смело да започне да го реализира именно в първите дни на новата година.

Прочетете още:

Коментирай