Свободно време

Любовен хороскоп за 20 – 26 октомври 2014

Очаквайте мистериозен нов старт в любовта

20.10.2014г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Романтичният потенциал нараства за обвързаните Везни, но и за тези, които все още търсят своята половинка. Благодарение на разположението на Юпитер, ще ви бъде изключително лесно да комуникирате с противоположния пол.

Бъдете по-социални, посещавайте събития, семинари, обучения. От друга страна, ако някой вече е пленил сърцето ви, има вероятност от приятелство, отношенията ви да прераснат в любовна връзка.

Скорпион

През тези дни бъдете особено внимателни и пазете в тайна любовния си живот. Не само, защото някои от вас имат тайна връзка, а като цяло се опитвайте да бъдете дискретни. Магнетизмът между вас и любимия човек ще се подобри значително.

Стрелец

Ще бъдете отдадени на любовта и половинката си. Марс ще бъде във вашия знак до неделя, затова се възползвайте максимално. За някои от вас в понеделник може да се появи нова романтична перспектива. Каквото и да се случи в любовта, на този етап не споделяйте с приятели вашите намерения.

Свързани статии

Козирог

Ако любовният ви живот е бил като мътилка, нещата ще започнат да се проясняват. Ще настъпи подобрение и в социалния ви живот. Тези от вас, които нямат половинка до себе си е добре да се огледат. Може би някой от близкото ви обкръжение има интерес към вас.

Водолей

Въпреки че седмицата се оказва динамична в професионален план, след четвъртък, благодарение на Марс и Венера, ще имате много романтични моменти. Разширете хоризонтите си и открийте нова любов или затвърдете любовната си връзка.

Риби

Ако нямате половинка до себе си, перспективите за романтика стават все по-големи. Ако все още не сте срещнали някого, това може да се случи до 16 ноември. Пътувайте повече и бъдете социални.

Снимка: Freeimages.com

 
Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
milk_butter ( преди 9 години )
От редакцията: Специалистите ни по астрология тепърва се ориентират към отгатване на зодията по IP-адрес, та ако искате, споделете вашата зодия, да й видим запетайките. :-)моля Ви, едвам си разбрах хороскопа от неправилно поставени запетайки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар