Свободно време

Любовен хороскоп за 5 - 11 януари 2015

Леко напрежение в сектора на любовта

05.01.2015г. / 14 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ако скоро сте срещнали нова любов, то със сигурност сте силно впечатлени от него/нея. В случай, че вече сте обвързани, дните обещават силна комуникация помежду ви, което ще ви свърже на едно по-силно духовно ниво.

Скорпион

Самотните Скорпиони трябва да се подготвят за важно астрологично събитие, което ще донесе положителни промени в сектора на любовта. Обвързаните представители на зодиакалния знак ще поставят акцент върху романтиката и това за първи път от няколко седмици насам, ще измести досегашните им приоритети.

Стрелец

Сатурн е в знака на зодия Стрелец и това ще ви накара да се усещате по-сериозно във всеки аспект от живота ви. Предстоят ви важни разговори с любимия човек. Ще изясните някои недоразумения, ще поставите нови цели и ще поемете нови отговорности във връзката ви. Действайте смело, звездите са на ваша страна!

Свързани статии

Козирог

Пълната Луна тази седмица ще засегне сектора на вашите взаимоотношения с партньора. Може да усетите, че любимият ви човек е по-чувствителен и че има известно напрежение помежду ви. Може да преминете по-леко през конфликтните ситуации, само ако запазите добрия тон и комуникация.

Водолей

Силна седмица за Водолеите както в професионален, така и в личен план. За тези от вас, които не откриха своята любов през изминалата 2014 година, през първите седмици на януари не бива да отказват покани за партита или други социални събития. Някъде там ви очаква някой, който ще развълнува сърцето ви. За обвързаните Водолеи предстоят романтични дни.

Риби

Пълната Луна ще окаже влияние и върху любовния живот на Рибите. Възможно е да има напрежение между вас и любимия човек, прилив на емоции и дори да сложите край на връзката ви. Действайте премерено!

Снимки: Thinkstock

Коментирай