Свободно време

Благой Георгиев бе задържан в Италия заради вандалска проява

Българският халф набира популярност на Ботуша, но не заради футболните си качества

17.07.2015г. / 10 20ч.
Аз жената
Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Арестуван ли е Благо Джизъса в Италия или не? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, така или иначе българският халф набира популярност на Ботуша, но не заради футболните си качества, а заради вандалското си поведение.

Вчера излезе информация, че Благой Георгиев е задържан от италианската полиция, защото се е опитал да издълбае своите инициали с монета върху колона в Колизеума. Чрез свой говорител футболистът отрече да е бил задържан.

Италианските медии обаче пишат друго. Публикации в най-големите издания като „Кориере де ла сера“ и „Република“ потвърждават историята с ареста на българина. Двете издания посочват футболиста по име, възраст и клуб, за който играе.

„Република“ пише, че след като е хванат да драска инициалите си с монета, Георгиев е съпроводен до полицейския участък, откъдето в последствие е освободен. Иззета е монетата, с която е нанесъл щети на паметника на културата.

Срещу спортиста вече има повдигнато обвинение – грозят го минимум 300 евро глоба и затвор между шест месеца и една година.

Източник: Dnes.bg

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Галина Бояджиева ( преди 8 години )
Само дето не бил футолиста Благой Георгиев. Съвпадение на имена, каза днес пиарът му Наско Лазаров. Иначе все наше...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
420 ( преди 8 години )
Двама българи отиват в Египет. Разбира се влизат и в Хеопсовата пирамида. В нея обаче е адски задух и колкото по-навътре влизат толкова по-задушно става Накрая единия вече не издържа и вика на другия: -Не мога повече, много задушно тука, аре пиши *** и да излизаме!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар