Свободно време

Какво показва първата буква на името ви за вас? (втора част)

Буква Н – Имате голямо въображение

10.01.2016г. / 15 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

П – Вие сте зряла личност. Държите много на добрите маниери и външния вид. Готови сте да минете през големи препятствия, за да постигнете в професионален план своите цели. Освен, че сте много амбициозни, вие сте и чувствителни и романтични натури.

Р – Хората, чието малко име започва с буквата Р имат силна движеща се енергия. Вярват в романтиката и истинската любов. От друга страна често се оставят на инертността. На моменти са големи егоисти и рядко поемат отговорност за делата си.

Свързани статии

С – Ако името ви започва с тази буква, то вие сте егоистични натури и много ревниви. В любовта обичате толкова силно, че понякога сте обсебващи. Когато сте ядосани има голям риск да проявите и агресия. Въпреки тези негативи, вие сте душата на компанията.

Т – За вас може да се каже, че сте пълни с емоции. Вие сте мечтатели, креативни личности, които обичат да са под светлините на прожекторите. Знаете как да привлечете любовта към вас и лесно се възстановявате след края на любовната връзка. Упорити сте и рядко приемате съвети от други.

Какво показва първата буква на името ви за вас? (трета част)

Коментирай